Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tesótoktól vissza kèrnètek a...

Tesótoktól vissza kèrnètek a tesótoktól a kölcsön adott penzt ?

Figyelt kérdés
Kb 2ève tesom kert tőlem 30ezret,abbol 10meg adott most akarnám viszza kérni a többit de már nem lakok a közelbe szóval csak facen tudnek ra kérdezni.de olyan kellemetlen ez nekem..ti mitcsinalnatok ? Viszzakernètek vagy hagynátok.

#Tesó#kölcsön#viszzakèrès#
2020. okt. 19. 18:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jobb lenne ha csak simán elmondanád neki milyen helyzetben vagy és szükséged lenne pénzre.

Nem kell arra hivatkozni, hogy régen te is adtál neki, ha tud és szeretne akkor majd segít neked.

2020. okt. 19. 19:11
 12/29 A kérdező kommentje:
Jó a viszonyom tesómmal,ugyan nem beszèlünk mindennap de 1heten egyszer igen.nem,nem kenyérre kell. Èn 22 vagyok, ő 26. Azert köszönöm a válaszokat.
2020. okt. 19. 19:16
 13/29 anonim ***** válasza:
82%
Nem azért nem kérném vissza, mert a tesóm (hiszen KÖLCSÖN kérte), hanem mert eltelt 2 év... Persze, nagy összegű kölcsön esetén ez nem tartana vissza, de így...
2020. okt. 19. 19:23
 14/29 anonim ***** válasza:
75%
Ennyit nem.
2020. okt. 19. 19:27
 15/29 anonim ***** válasza:
88%
Ha KÖLCSÖN kért, adja meg. Attól hogy a tesója vagy, nem használhat ki. És nem igaz hogy ha AKARTA volna két év alatt nem tudja visszaadni....
2020. okt. 19. 19:30
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már, lehet rég elfelejtette. Nem hiszem, hogy ezzel a 20e fttal akarná kihasználni meg lehúzni a kérdezőt. Szerintem simán írj neki, hogy tudna-e adni valamennyit mert megszorultál, hátha akkor eszébe jut hogy úgyis te is adtál régebben és akkor rendezitek a számlát.
2020. okt. 19. 19:33
 17/29 A kérdező kommentje:
Szerintem már el felejtette.csak vett egy cross motort magának es mutatta multkor.es gondoltam ha arra van pénze akkor viszza adhatná.de ahogy irtam tök fura lenne viszzakèrni..igy szerintem nem említem neki.
2020. okt. 19. 19:35
 18/29 anonim válasza:
100%

Attól függ, mennyire kell neked a pénz... meg attól is, milyen anyagi helyzetben van a tesód.

Telefon nincs? Facen én semmit se kérnék, pláne tesótól!

Telefonon nyugodtan rákérdezhetsz, ha nagyon megszorultál, nincs abban semmi ciki.

Ha nem tudsz beszélni vele, hagyd a fenébe az egészet!

2020. okt. 19. 19:38
 19/29 A kérdező kommentje:
Hát annyira nincs szüksègemrá.de igazatok van hagyom a fenébe,ha megszorulok akkor majd biztos eszébe fogjutni.
2020. okt. 19. 19:51
 20/29 anonim ***** válasza:
95%
Én simán, mi van abba?
2020. okt. 19. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!