Akik már külön költöztek milyen gyakran találkoztok a testvére(i)tekkel?
Nekem egy testvérem van, ő a nővérem. Kb. Egy időben fogunk most elköltözni családi otthonunkból. Ő nála már nagyon látom a függetlenedést és igazából mindig minden percben a párjával van:) De nekem kicsit hiányoznak a régi tesós programok.
Mivel messze is fogunk lakni egymástól, kicsit félek, szinte elég biztos, hogy kb. Havonta fogunk egy napra találkozni egymással. Nagyon fura lesz nekem már ez. Persze én is a párommal fogok élni:) és hamarosan mindketten anyák szeretnénk lenni és lesznek már más programjaink, kötelességeink:)
Köszönöm előre is a válaszokat!:)
Mi 5en vagyunk testvérek. Én 28.
A nagyobbik hugom (23) németben él, de ha itthon lenne se nagyon érdekelne. Kb 4éve láttam utoljára, és azóta is kb 2x beszéltem vele.
A másik 3 tesóm (18f, 12l, 10f) még otthon laknak. Kb 10km-re tőlünk. Velük akkor találkozok, ha én megyek hozzájuk. Ők szökőévente jönnek. Így olyan durván havi 1x látjuk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!