Úgy érzem a húgom irigy rám ,mert egyrészt jóképű vagyok többek szerint, meg sok helyen jártam a világban ő meg nem. Lehetséges ez? 29/f
Figyelt kérdés
Ő nem igazán az a jó nő se arcra se testre. Plusz még ugye én sok helyen jártam a világban.
Sokszor érzem hogy távolságtartó velem, nem úgy reagál ahogy kéne. Nem örül semminek se nagyon...
2020. okt. 16. 22:56
11/25 anonim válasza:
Aha, szóval nem nyalja ki olyan fényesre a kis hátsódat, mint szeretnéd, ezért nyilván csak féltékeny lehet. Az meg, régen rossz, ha azon problémázol, hogy a húgod szerinted nem jó nő.
12/25 anonim válasza:
Erre mondják az interneten, hogy pic or gtfo ;)
15/25 anonim válasza:
Vagy inkább te irigykedsz a szomszéd kis Rikárdóra, hogy neki mennyivel tutajosabb húga van. Beszélj vele, biztos néha kölcsönadja majd.
17/25 A kérdező kommentje:
Gratulálok ez értelmes válaszokhoz
2020. okt. 17. 11:20
18/25 anonim válasza:
De bszki, a 14 éves "menőcsávók" arcoskodnak így a semmire, mint valami majom. Inkább az a baja veled, hogy fogykós vagy. Más ember 20 évesen nem ilyen öntelt kis tuskó, mint te majdnem 30 évesen. Szégyen.
19/25 anonim válasza:
Attól hogy tesók vagytok még nem kell hogy szeressen apafej...
Hiú phöts....
20/25 anonim válasza:
Nem hinném, hogy irigy rád, inkább csak irritálod a stílusoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!