Mióta tesom dolgozik és ad haza pénzt nem csinál itthon semmit. Mondván neh már neki munka után takaritani kelljen. Én csak iskolás vagyok nekem erre van időm és különben is ő anyagilag tesz a kasszához én meg nem.
Én meg már unom h helyette is nekem kell takaritanom. Amig suliba járt ő is addig egyik nap én masik nap ő csinálta meg. A szobáját mindenki maga,mosni is mindenki a sajátját.
Most elvárja h a szobáját és a koszos gönceit is én intézzem.
Anyának le matekoztam hogy rám kapja még a csp-t meg apa ia fizet gyerektartást 30.000ft szóval én is adok a családi kasszába. Ja meg adókedvezményt is kap anya. Szóval mondja meg nővéremnek h nem vagyok a csicskása.
Anya erre csak annyit mond hogy majd megtudom ha dolgozom milyen farasztó és őt nem érdekli ki csinálja meg csak rend legyen.
2020. okt. 2. 19:57
1/7 anonim válasza:
Ne takaríts utána, ne moss rá, ha nem akarsz. Azért mit képzel... Ilyen kijelentés után egy bögrét nem mosnék el neki.
2020. okt. 2. 20:03
2/7 anonim válasza:
te is megmondhatod a nővérednek, hogy nem vagy a csicskása. miért anyádtól várod el? a nővéred egy kitűnő gyakorlóterep, az életben is sokszor ki kell majd tudnod állni magadért
2020. okt. 2. 20:09
3/7 anonim válasza:
egy ilyen mondat után én cuccolnék apámhoz. Csinálom a házimunkát, de nem vagyok csicska.
2020. okt. 2. 20:09
4/7 A kérdező kommentje:
Tesómnak is mondtam már. Azért anyátol vártam volna segítséget mert ő a szülő,övé a lakás én meg hiába pofázok tesómnak
2020. okt. 2. 20:19
5/7 anonim válasza:
Ne csináld meg neki!
2020. okt. 2. 20:47
6/7 anonim válasza:
Tesód mit gondol, ha különköltözik, majd a házimunka elvégzi saját magát, mert ő fáradt a munkától?
2020. okt. 3. 00:07
7/7 anonim válasza:
Mosd a fehèreket, feketèket, farmereket egyszerre, magas hőfokon. Valami szöszös kötött sàlat is beletehetnèl. Gyorsabban vègzel ès többet nem kell megcsinàlnod. 😅
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!