Elveszi a dolgaimat, , mert anya azt mondta'' alapon! Mit csináljak?
Húgom elveszi a ruháimat,cipőimet,fésűmet,a saját samponomat.A sampont magamnak veszem saját pénzből,mert problémás a fejbőröm,de anya nem venné meg nekem (buta sulis védőnő nem javasolta,pedig csak az segít) és állandóan elhasználja.Drága sampon és nincs mindig pénzem újat venni(a kaja pénzemből spórolom ki),de ő csak azért is azt használja és rengeteget tesz belőle a hajára.
Tegnap a párnámat vitte el (székemről vette le,nem volt min ülnöm),mert kellett az iskolába neki és tönkretették a kis barátaival.A sajátját nem vitte volna és csak úgy koszosan,szakadtan levágta a padlóra,hogy tessék itt van.
Anya megengedi neki,hogy elhordja a cuccaimat.Nem is értem,az én dolgaim,akkor miért anya engedi meg neki?Nekem kéne azt mondani,hogy persze vigyed, nem pedig fogja kimarja a kezemből és azt mondja, hogy ,,de anya megengedte''!Kértem már anyát,hogy ezt ne csinálja, küldje el hozzám vagy ő kérdezze meg akkor, de ami nem az övé azt ne osztogassa már úgy,mintha a sajátja lenne.Nem vagyok önző,odaadom, ha elkéri(na nem mindent).
Elzárni nem tudok mindent,nincs kulcs a szobámhoz,be meg nem zárkózhatok,mert vita lesz belőle.Valami ötlet?
Úgy értem: Hány évesek vagytok? (kérdőjellel)
Legközelebb határozottan mondj nemet, hiába anyád megengedte.
Nem vagyok az erőszak híve, de ha nekem ilyen húgom lett volna, a második ilyen esetnél pofán vágtam volna. De ez vicc, hogy a szülők cs.sznek nevelni a gyereket.
Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!