Mit kéne tennem? Mi a helyes?
A családunk ketté van szakadva. Kb így: anyám, nevelőapám,öcsém vs nagyanyám,keresztszüleim és én.
Az öcsém a névnapomon kapott egy 400 000ft-os motort. Felköszöntöttek de nem kaptam semmit. Nemis baj! Nekem elég ha felköszöntenek de akkor is rosszul esett hogy öcsém motort kapott. Keresztszüleim megsajnáltak és elakarnak valahova vinni de az öcsémet nem akarják vinni. De az öcsémtől kb egy órája kaptam meg hogy engem szeret mamám és keresztszüleim de őt nem. És hogy ők velem kivételeznek. Elmennék de akkor öcsém panaszkodik és valószínűleg anyám is ezt fogja mondani. Nem akarom hogy miattam veszekedjenek. Nemtom mit tegyek. Ha lemondom akkor meg keresztapám veszik össze anyámmal hogy miért kivételezik öcsémmel ha meg elmegyek akkor meg anyám mondja hogy miért kivételeznek velem a keresztszülők. Ami nem igaz mert eddig akárhova mentünk öcsemet is hozták csak most az egyszer nem akarják vinni.
Az ocsed erzelmi zsarol.
Ne foglalkozz vele. Koszond meg a keresztszuleidnek mondd nagyon orulsz ha elmehetsz veluk valahova es menj el. A felnottek meg lerendezik egymas kozott.
Ha ocsed teged igy erzelmileg zsarol, akkor azt szepen le kell kezelned valahogy. Ismetelgesd ugyanazt az egy mondatot pl. Igen most engem visznek legkozelebb biztos nem igy lesz. Vitaba ne menj bele.
Ha anyukad piszkalna az gazosabb. Neki nem tudom mit lehetne mondani. Max azt hogy te nagyon boldog lennel ha elmehetnel a keresztszuleiddel meg sosem voltal veluk harmasban. (Ocsedet nehigy emlitsd azzal csak megbantanad.)
Miért nem veszed elejét és kérdezed meg, hogy miért nem kaptál semmit? Szerintem ez undorító anyádék részéről.
Nehogy már az érdekeljen, hogy valaki beszól nekik emiatt. Éppen ideje, hogy helyrerakják őket.
Szerintem is beszeld meg veluk, mert ez igy szemetseg!
Menj el ocsed nelkul, ne is gondolj rajuk! Erezd kicsit jol magad.
Simán mennék,ők a keresztszüleid,nehogy már ne mehess el velük ,csak azért mert stuffol öcséd,aztán meg anyád..
Öcsédnek mondd meg hogy kussoljon,ott a motor,örüljön neki,ennyit a kivételezésről,utána meg anyádnak mondd azt hogy nagyon szépen köszönöm a névnapi ajándékot,elmegyek olyanokkal valahova,akik törődnek is velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!