Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy álljak bosszút a nővéreme...

Hogy álljak bosszút a nővéremen, ha nem kér bocsánatot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vasárnap voltunk a nagynénénk születésnapján, nagy a család, kb. egy kisebb esküvő volt.

Én fehérrózsát vettem a nénikémnek, ez a kedvenc virága. Nővérem utálja a fehérrózsát, ezért mindenki előtt leszólta az ajándékomat, ami azért is dühít, mert volt ott egy fiú, aki tetszik, előtte is beégetett.

Végigveszekedtük a vasárnap estét a nővéremmel, így még soha nem dühítettek föl, remegtem, vörös voltam, lüktetett a fejem és a gyomrom is, egymásmak is estünk, szüleink szedtek szét.

Azt mondtam neki, ma éjfélig várom a bocsánatkérést, ha nem teszi, bosszút állok.

Telik az idő, úgy néz ki, bosszú lesz. Van ötletetek?

Én arra gondoltam, egy késsel szétszabdalom a kedvenc táskáját, vagy ragasztót öntök a samponjába.

Én 16 lány, ő 17 éves.

Szülőket nem akarom belekeverni, nem rendeztethetem velük a nem velük szembeni problémámat.

2020. szept. 9. 15:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

#8: Jó nagy baromságot csinálnál. Személyiségi jogokat sértesz, ha nyilvánosságra hozol valakiről valamit az engedélye nélkül. Te lehetsz, aki megüti a bokáját emiatt.

Nagyon látszik, hogy teljesen éretlen vagy és nem tudsz értelmesen gondolkodni. Egy lüke beszólás miatt bosszút forralgatni akkora ökörség!

Nagyon butus vagy, csak ne csinálj ostobaságot.

Mellesleg: az ajándékozottnak tetszett a rózsa? Ha igen, akkor nem tök mindegy, hogy más mit mondott rá?

2020. szept. 9. 20:22
 12/14 A kérdező kommentje:

Na, a fenyegetés hatott, térden állva, sírva könyörgött, hogy bocsássak meg. Bosszú lefújva.

Köszi a válaszokat! 😉😉

2020. szept. 9. 20:33
 13/14 anonim ***** válasza:
77%
Hát persze! Kis kamugép!
2020. szept. 9. 21:01
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez nem kamu, meg is erdemlitek egymast🤣 egy szinten vagytok agyilag...
2020. szept. 9. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!