Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Vajon ezt miért csinálja?

Vajon ezt miért csinálja?

Figyelt kérdés
Van egy 13 éves öcsém, én néhány évvel vagyok idősebb nála. (Lány vagyok) Ha megyünk valahova sétálni, akkor folyton egy lépéssel előttem megy. Mármint úgy hogy nem előttem, hanem olyan átlóba. (Bocsi, nem tudom jobban megfogalmazni). És ezt csak velem csinálja, mindenki mellett tud normálisan menni, kivéve mellettem. Idegesít ez a helyzet, meg kíváncsi vagyok, hogy ezt miért csinálhatja, mert az biztos, hogy nem direkt...Vajon mitől lehet?

2020. aug. 26. 23:13
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Így fejezi ki, hogy õ a domináns.
2020. aug. 26. 23:19
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
a cigányoknál divat az, hogy az urak mennek elöl, és az asszony meg hátul. A kalapos cigányoknál leginkább.
2020. aug. 26. 23:22
 3/9 anonim ***** válasza:
26%
Mert ciki egy (jó) csajjal mutatkoznia :)
2020. aug. 26. 23:24
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Kérdezd meg tőle, azért van a szád, ne csak evésre használd.
2020. aug. 26. 23:32
 5/9 anonim válasza:
36%
Valami feszültség van köztetek.Vagy azt gondolja nem akarsz mellette menni az utcán.
2020. aug. 27. 00:06
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Úgy látom, más családokban tényleg nem divat kommunikálni egymással. Esetleg ha ráírnál Facebookon és úgy kérdeznéd meg?
2020. aug. 27. 03:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Azoknak, akik azt mondják kérdezzem meg: higgyétek el, nem vagyok hülye, megkérdeztem, de most egy 13 éves kamaszodó fiú ezt nem fogja nekem elmondani, szerintem ő sem tudja miért csinálja...
2020. aug. 27. 07:23
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
Lehet,hogy észre sem veszi
2020. aug. 27. 09:51
 9/9 anonim ***** válasza:
63%
Kiskutyásat, vagy elefántosat szokott játszani?
2020. aug. 27. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!