2,5-3 év korkülönbség testvérek között jónak számít?
Figyelt kérdés
Tudnak egymással játszani? Közös szoba egy pár évig jó vagy rossz nekik (kb a 5-7 éves korukig)? Nálatok mekkora a korkülönbség? Jól kijönnek egymással? Vagy esetleg te a testvére(i)ddel?2020. aug. 26. 22:05
1/15 anonim válasza:
18 vagyok, van egy öcsém aki 12, van egy húgom aki 4 éves, és két öcsi még, 2 és aki majd most fog születni októberben.
Van egy osztálytársam, akik között 3 év van.
Én mindegyik tesómmal kijövök, játszok és vigyázok rájuk. Az osztálytársam nem játszik velük.
Anya erre mindig azt mondja, nevelés kérdése
2/15 anonim válasza:
Pszichológusok szerint 3 év az ideális testvérek között.
3/15 anonim válasza:
5 év a jó. Teljesen másként állnak a kicsik egymáshoz mint amikor kisebb a korkülönbség.
4/15 anonim válasza:
Én lány vagyok és 15 leszek októberben,ő most 7 éves és fiú. Jól elvagyunk, játszok vele,igaz néha az agyamra tud menni főleg amikor beszélgetnék az osztálytársaimmal és mindig belekotnyeleskedik. Emellett néha elfenekeljük egymást de testvérek között hol nincs ilyen😂. Nem mondom hogy nem örülnék neki hogyha egy kicsit kevesebb lenne köztünk a korkülönbség, de ez így még okés.
5/15 anonim válasza:
Mi jót játszottunk a bátyámmal 3 év korkülönbséggel. Az én gyerekeim között 2 év van, ők is jól megvannak. A fèrjem és a huga között 6 év van, nincs köztük szorosabb kapcsolat, nekik az túl sok volt.
6/15 anonim válasza:
Az én testvéremmel jól kijövök és 2,5 év korkülönbség van köztünk. Persze azért voltak nagy veszekedéseink, de attól még jól megvagyunk.
7/15 anonim válasza:
Nekem húgommal 2.5 év a korkülönbség, 9 éves koromig voltunk egy szobában. Jól tzdtnk közösen játszani és azóta is jó a kapcsolatunk.
8/15 anonim válasza:
Szerintem pont jó a 3 év. Köztünk a testvéremmel 6 év van, mindig más életszakaszban voltunk és emiatt nem kerültünk túl közel egymáshoz.
9/15 anonim válasza:
Nővérem 9 évvel idősebb mint én, húgom másféllel fiatalabb, öcsém 4el, kisebbik öcsém 11el. Van még egy pár féltestvérem, de velük nem nagyon találkozom(mind fiatalabbak mint én, sokkal). Jól elvagyunk egymással
10/15 anonim válasza:
Szerintem ez nem kortól függ. Vannak nagyon jó testvérek nagyobb korkülönbséggel is pl. haverom és a húga közt 6 év van és sosem veszekedtek, közben pedig tudok sok olyanról, akik közt meg csak 1-2 év van és mégis sokat veszekednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!