Mit csináljak ha nem valaszol a hugom semmi üzenetre 2 napja és egyedül van otthon?
Figyelt kérdés
Vele lakom de nekem most el kellett utazni 1 hétre. Tegnap előtt még irkalt de tegnap már nem nem válaszol semmire. Félek hogy valami baja van, 4 hónapos terhes. Barátjával nincsenek jóba azért lakik velem és a szüleinkkel sem vagyunk olyan jóba hogy felhivjam őket talán telefonszamuk sincs meg. Meg barátoknak tudnak szólni menjenek oda de szerintem fölösleges mert ő úgy sem nyit ajtót senkinek...2020. aug. 17. 20:54
1/29 anonim válasza:
Esetleg felhívni pötyögés helyett?
2/29 anonim válasza:
Ha aggodsz küldj oda valakit. Lehet nem nyit ajtót, de ha mondja a valaki, hogy aggodsz érte, valami életjelet csak ad, vagy valami.
3/29 A kérdező kommentje:
1# már hívtam
2020. aug. 17. 21:04
4/29 anonim válasza:
Nincs szomszéd vagy barát aki becsöngetne hozzá? Csak hogy életjelet adjon
5/29 anonim válasza:
Ha semmi nem vál be, akkor marad a rendőrség! 4 hónapos terhes, nem válaszol, lehet valami baja van, ez nem játék!!!
6/29 anonim válasza:
Rendőrség. Azonnal kimennek. Én az idős, szívbeteg keresztanyámra hívtam őket, aki messze lakik tőlem. Rákopogtak, szerencsére jól volt.
7/29 anonim válasza:
Elérhető volt messengeren? Vagy semmi jel? Akkor tuti rendőrt hívnék..
8/29 A kérdező kommentje:
Igen elérhető 2 napja zöld úgy jelzi de nem nézi meg amit írnak neki.
2020. aug. 17. 22:05
9/29 anonim válasza:
Kérj meg egy szomszédot vagy valakit hogy nézzenek rá!!
10/29 A kérdező kommentje:
De nekem nincs meg szomszéd telefonszama nem ismerem őket csak köszönünk és ennyi.
2020. aug. 17. 22:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!