Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek, ha az öcsém...

Mit tegyek, ha az öcsém tiszteletlen?

Figyelt kérdés
Segítsetek nekem! Tarthatatlan ez az állapot. Nem tudom tovább eltűrni. Egyszerűen megőrülök. Nem tudom miért, de az öcsém az utóbbi időben kezelhetetlen. Hárman élünk, Ő, Anya és én. Már anyukám se tud vele mit kezdeni, hiába bünteti nem használ. Sőt, semmi nem használ. Nagyon tiszteletlen és konkrétan sz@rik ránk. Sajnos jelenleg se nekem se neki nincs ajtaja és folyamatosan azt hallgatom ahogyan játék közben ordibál. Hiába kérem, hogy halkabban még ő küld el a fenébe. Kérlek javasoljatok valamit ami beválhat. Nagyon kétségbe vagyunk már esve.

2020. aug. 12. 01:15
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Korotok nem ártana.
2020. aug. 12. 01:39
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Ha tippelnem kéné az öccséd, ilyen 11-12éves lehet.
2020. aug. 12. 01:54
 3/10 anonim ***** válasza:
32%
verd szét a hátán a gépet, az biztosan használ!
2020. aug. 12. 04:08
 4/10 anonim válasza:
2%
Ezzel nem igazán tudsz mit kezdeni. Hagyjátok szegény kisfiú.
2020. aug. 12. 04:20
 5/10 anonymousreview60 ***** válasza:
90%

Feltéve, hogy nincs valamilyen a megértést közép/súlyosan érintő értelmi zavara, akkor azt lehet tenni, hogy:

1. Megkéred udvariasan 4-5-ször (külön alkalmak). HA ez nem hat, akkor:

2. Viszontzavarás (metálzene stb.), hogy a saját kárán érezze a viselkedésének hátrányát. Ha ez nem hat, akkor:

3. Enyhe fizikai erőszak: tockos stb. (Remélem eddig nem kell elmenni).

Sajnos vannak olyan emberek, akik csak a "pofonból" értenek. Egy kolléganőm próbálja most az iskolában mintaszerűen viselkedő kisfiát otthon rendberakni, mert a szép szó, a magyarázat és a LEGO-megvonás nem hat.

2020. aug. 12. 04:54
 6/10 anonim ***** válasza:
97%
A számítógép használatát akadályozd meg (internet jelszavazása pl.), akkor összeszedi magát.
2020. aug. 12. 06:47
 7/10 anonim ***** válasza:
25%
Egy férfi rokon tanítsa tiszteletre. A nőktől nem sok tini fiú fél.
2020. aug. 12. 07:09
 8/10 anonim ***** válasza:
97%
A szobákra ajtót tenni - milyen dolog, hogy nincs ajtó!?!?!??!?, az internetet jelszavazni/routert beálllítani, hogy 22 és 8 óra közt ne müködjön.
2020. aug. 12. 07:36
 9/10 anonim ***** válasza:
81%
A számítógép, telefon, tablet és egyéb eszközök valamint az internet megvonását javaslom. Persze mindezt édesanyádnak kellene kezdeményeznie.
2020. aug. 12. 10:34
 10/10 anonim válasza:
34%
Egy jól irányzott saller, aztán abbahagyja...
2020. aug. 12. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!