Szóval létrehozztam egy női profilt a facebook-on és bejelöltem a testvéremet. Miután visszaigazolt, egy kérdőjelet küldött üzenetben, amire én ezekkel az ikonokkal válaszoltam : 👉👌💦🍌🍑💦🌶🍅💦🥖🥯
Ezt később megtalálta a barátnője és leöntötte egy vödör wc-s vízzel. Valószínű, nem maradnak együtt emiatt.
Most mit csináljak, csak megalartam viccelni..de ha felfedem, hogy én voltam, akkor kínos lesz
Hány éve vagy? 12? Mert akkor még vicces is lehet.
De épeszű felnőtt ember nem csinál viccet mások kapcsolatából.
2020. aug. 6. 23:43
12/38 A kérdező kommentje:
🥯🥖?
🌶🍅?
Ki vesz ilyet komolyan? Nincs humora...a másik meg izés vizet önteni a bátyámra egy kuki emoji miatt??? Jézus kenyere
2020. aug. 6. 23:46
13/38 anonim válasza:
Ezt mondom.. De beszélj a barátnőjével.. Ha nem érti meg a barátnője sem nagyon komplett.. de nem az hogy nincs humora.. Hanem az hogy úgy csinál mintha a pasija tehetne erről.. És őt hibáztatja.. És ha ez még úgyis így lesz hogy beszélsz vele akkor igen.. Tényleg nem komplett..
2020. aug. 6. 23:53
14/38 anonim válasza:
Mindegy, hogy elmondod-e az igazat, mert nem ez a lényeg. Mindenképp szét fognak menni. Tesód gondolkodás nélkül lecsapott a lehetőségre és belement a flörtbe, ez a probléma. Hogy álprofil volt-e, és hogy ki csinálta innentől teljesen mindegy. A gond az hogy a csaj meglátta hogy milyen könnyű a tesódat táncba vinni. Ennek a kapcsolatnak lőttek. Ha a lelkednek könnyebb akkor elmodhatod nekik hogy te voltál, de mint mondtam a lényegen nem fog változtatni, mert a tesód megbízhatatlanságával kapcsolatban kibújt a szög a zsákból. Ezt nem tudod visszacsinálni.
2020. aug. 7. 00:25
15/38 anonim válasza:
Cuki, hogy szétcseszel egy kapcsolatot és még csak nem is érdekel.
2020. aug. 7. 00:32
16/38 anonim válasza:
Vicc ez az egész család, nem hiszem, hogy itt az őszinteség segítene, de akkor is ez a korrekt út.
2020. aug. 7. 02:02
17/38 anonim válasza:
Remélem bátyád is hasonlóan jófej lesz a te kapcsolatoddal, ha lesz valaha egyáltalán:-D
2020. aug. 7. 05:13
18/38 anonim válasza:
Szegény csaj, jobban jár egy ilyen idióta bagázs nélkül mint ti. Előre sajnálom a családotokba kerülő embereket.
2020. aug. 7. 08:43
19/38 anonim válasza:
Hagyjuk már, egy kérdőjelet küldött a srác, semmi mást. Az, h a válasz mi volt meg nem rajta múlt. A csaj hibbant.
A férjemet hívták vagy hárman telefonon, h ők akkor mennének vele Egyiptomba, ő meg nem értette h mi van. Kiderült, h valaki véletlenül az ő számát adta meg egy egyiptomi digi-dugi körutazáshoz.🤣 A csajok meg ott magyarázták, h hát azt írta h társaságért cserébe mehetnek vele nyaralni. Ő mondta, h bocs, de ippeg a marógép mellett izzadok 12 órában, mostanában ez tuti nem jön össze. Elmesélte, jót röhögtünk rajta. A kis barinőnek is viccként kellett.volna felfognia, ha bízik a párjában. Akkor fel sem merül az emberben, h ez valami kamu marhuláson kívül bármi mást jelenthetne. Szóval itt egyedül a csaj gázos szerintem. Talán még jót is tettél tesóddal, időben rájött, h a csaj bolond.
2020. aug. 7. 08:46
20/38 anonim válasza:
19 vagyok, még tegyük hozzá, h egyáltalán mit kutakodott a telefonjában? Itt gyiken ezt mindig az emberhez vágják, h mit kutakszol a másik fónjában?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!