Rosszul elsült poén. Felejtsem el? Vagy beszéljük meg?
Hétvégén osztálykirándulás volt. 2 legjobb barátnőmmel kitaláltuk, hogy megvicceljük a legjobb barátunkat, Marcit. (évek óta legjobb barátok vagyunk így négyen) Szóval a kis társaságunk egyetlen fiú tagját úgy akartuk megszívatni, hogy egyikünk szerelmet vall neki. Engem találtak legalkalmasabbnak a feladat végrehajtására, így én elhívtam Marcit, hogy beszéljünk kicsit, a 2 lány pedig hallgatózott (18 évesek vagyunk mind, de ezt a tényt most felejtsük el :D).
Bevallottam, hogy évek óta küszködöm az érzéseimmel stb stb... A színészkedés nagyon könnyen megy, éreztem, hogy most is jól alakítok. Túl jól...mert Marci erre bevallotta, hogy ő is érez valamit, nagyon is sokat...Ezzel nem is lenne baj, Marci kívül és belül is nagyon a helyén van. De sosem néztem "így" rá és nem is szeretnék. Évek óta barátnője van, akit imád és annyira aranyos az a kiscsaj, annyira hozzá való...
De...most nem tudom mi legyen...azt szeretném, ha minden olyan lenne, mint régen volt...Nem hinném, hogy szakítanak. De akkor is mi négyen már tudjuk, mi a helyzet. És emiatt Marci talán inkább kerül majd minket. Mindenképpen megbeszéljük majd, már beszélhettünk volna róla eddig is, de félünk. Szerintetek lehet ez még olyan, mint volt? És hogy kezeljük ezt a tényt? Főleg én? (nem hinném, hogy többet tudtok, mint én vagy a barátaim, de csak tanácsokat és véleményt várok, köszi mindenkinek előre is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!