A nővérem szerintetek megérdemelte amit kapott?
Én úgy lennék vele, hogy az én fiúm aztán ne legyen jóban az exével. Van elég lány a földön, akivel barátkozhat, miért kell pont azzal, akibe egyszer fülig szerelmes volt?
Nővéredet meg még fel is pofoztam volna, ha rólam ilyeneket mondana, végén még az is kiderül, hogy meg se csalta a srácot a csaj, csak a tesód generálja a fesztivált, mert egy akadékoskodó luvnya.
igen, megérdemelte.
Imádom az ilyen olaszos stílusú családokat, igazán fel tudják pezsegtetni egy csendes lakóövezet hangulatát....
Ezen de jót nevettem. Bár az olaszos nálam is cigányost takar inkább, hiába tagadja az illető. Tiszta Mónika-show, meg Győzike. Beja asszony.
" az exe egy papucs"
Itt a válasz miért csalja, addig lesz vele amíg nem lesz másik pasi.
Másrészt honnan tudja, hogy csalja?
Pont azért ne legyen jóban exekkel a párom, mert csak a kavarás menne állandóan, én se vagyok jóba velük ugyanezt elvárom.
Na ha igaz is lenne h csalja az exet akkor, most itt lett volna az ideje h " elbeszélgessen" a csajjal de nem tette, ebből az jön csak le h szétakarja őket szedni.
Mert ha nekem full bizonyítékom van h egy rokonomat, barátot csalják akkor bizonyítékostul megmutatom az illetőnek továbbiakat meg rendezze. Ha házhoz jönnek ugatni akkor meg elküldtem volna a rákba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!