Ez már családon belüli erőszak, vagy megérdemeltem a verést?
Nincsen saját szobám, így a szüleim szobájába szoktam menekülni, ha tanulok, vagy egyedül akarok lenni. Legutóbb mikor bent voltam, bejött hozzám a macskám, és elaludt a szüleim ágyán. Apám hazajött, meglátta, és nagyon hangosan leordított, hogy miért engedtem fel a macskát az ágyra? Nem tudtam mit mondani, erre ő már nyúlt a macska felé, hogy leüsse onnan, de mikor lefogtam a kezét, hogy ne bántsa, engem ütött le, hogy mit képzelek magamról, hogy őt lefogom? Mondtam neki, hogy semmi baja nem lesz az ágynak, ha rajta fekszik a macska. Ő erre azt mondta, hogy büdös a macska, én pedig mérgemben azt mondtam apámnak, hogy ő büdösebb, ami igaz is, mert nagyon durván dohány szagú. Erre megint leütött, én pedig mondtam neki, hogy ha ettől jobb neki, akkor üssön csak tovább, megérdemlem. Azt mondta megérdemlem, és nem is érti miért vagyok még mindig itt.
Valóban jogos volt? Nagyon felidegesített, és cserébe összevéreztem az ágyát, amire nem szólt semmit. Azóta kerüljük egymást, és ő van rám megharagudva.
Megértem, ha valaki nem tűr meg állatot az ágyában, kanapén, házában stb. (Annak ellenére is, hogy én együtt heverészem a két 30 kilós kutyámmal a kanapén.)
De attól még apád viselkedése nem helyes. Apád egy f@ sz. Bocsi.
Szerintem egyik viselkedés sem normális.
Az én apukám sem szereti, ha a cica felmegy az ágyára és mindig kirakja onnan, bár nem erővel. Ha tudom, hogy ott alszik, akkor gyorsan elviszem onnan a cicát, ha hazaér, meg se lássa, mert még képes kimosatni az ágyneműt.
De hogy ezért bánt téged apukád az nem normális. De az se, hogy te megvágod magad
Lea :)
Itt is a macska a lényeg, ahogy a gyereket kell intézetbe adni és nem a kutyát.
O.o Nálatok nagy a gond. Megvagtad magad, csak azert hogy ossze verezd az agyukat??
Pszichologus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!