A nővérem szerintetek megérdemelte amit kapott?
Igazan verekedni ugyse szeret senki. Foleg nem lanyok. Mert az annyira csunya...
Ha valaki ennyire kikad egy visszahallott infotol, akkor azt gondolom lehet valami igazsag a novered szovegeben es amolyan becsuletet akarta megvedeni tipusu orjongesrol lehetett szo. Novered helyeben en se mentem voln ki verekedni. Foleg ha tudom nekem van igazam.
Mondjuk az egeszet nem ertem...ha expasi akkor minek kell foglalkozni vele es az uj nojevel blabla.
Nem vagyunk cigányok.
A nővérem jóba van az exével annak ellenére hogy már nincsennek együtt, és nem bírja elnézni ahogy a mostani csaja kihasználja.
5
Akkor szerinted jogos volt a csajtól hogy kiosztotta a nővéremet?
És szerinted a nővérem mértnem küldte el melegebb éghajlatra a csajt, mért hagyta hogy órditozon vele?
7
Na pont ez az hogy mértnem osztotta ki ő a csajt, eddig mindíg aztmondta hogy megtépi meg elbeszélget vele stb, most meg szinte csak a csaj hangját lehetett hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!