Milyen lehetosegeim vannak, ha van egy fogyatekos testverem, es szulo nelkul maradunk?
Csak anya van mar, o neveli, allando felugyeletre szorul. En elkoltoztem 300km-rel arebb, ott van munkam, lakasom(hitel van rajta).
Ha meghalna edesanyam, mit tudnek csinalni? En magamhoz nem vennem, lehet onzonek hangzik, de a fiatal eveim(es gyakorlatilag az egesz eletem) nem szeretnem arra aldozni, hogy egy beteg emberrol gondoskodom, plusz a hitel sem fizeti ki magat,es egyszer csaladot is szeretnek.
Hova kerulne a testverem? Gondolom gyamsagot nem tudnak ugymond ram "kiszabni", ha nem akarom. Ahogy edesanyam is idosebb, foglalkoztat ez a dolog erosen, barmi megtortenhet ido elott.
Koszi 20 :)
Aki nincs ebben benne, annak fogalma sincs semmirol es konnyen probal buntudatot kelteni, csak nem fog menni. Az egesz gyerekkorom egy nagy sz.ar volt, tobbek kozott a testverem miatt, mondhatjuk, hogy nem tehet rola, de en sem, es nem kertem ezt az egeszet.
én értelek kérdező. hasonló gyerekkorom volt, és nos..van az a hátránymennyiség, amit sose lehet ledolgozni.
gondolom, lesznek páran, akik lepontoznak, mert miért is nem nőtt glória a fejemre. lesz*rom
egyetértek a 24-sel. MOST kell elkezdeni keresni. alapítványi vagy egyházi intézetet, körbenézni, tájékozódni. várólistára vetetni.
édesanyának is könnyebb lenne úgy "elmenni", ha tudja, hogy a gyermeke jó helyre kerül
és rögtön megpendíteni, hogy van egy ingatlan..szégyen vagy nem szégyen, de ez nyomós érv szokott lenni, hogy előre vegyék a listán, szükség esetén..
Off, de általában tényleg azok jönnek az ilyen k-rva nagy emberbaráti-családbaráti érvekkel, akik utána a válaszokban folyamatosan kötekednek undormány módon a bajbajutott kérdezőkkel. Igen, ezt arra szent emberre értettem. Ja és az ilyenek magasról szarnak a való életben az embertársaikra. Csak a nagy szavak.
Elnézést az offért, kérdező. Nekem bár testvérem épelméjű, de vannak hasonló félelmeim.
A felállás az, hogy ő anyánknál lakik és mindennel el van látva, számlát nem képes befizetni, alap dolgokkal nincsen tisztában, mert mindent megcsinálnak helyette.
Éés tőlem is kérdezték már rokonok, hogy majd ugye befogadom stb. ha anya nem lesz. Eszemben sincsen. Mindent felél, közben beleszarik más mennyit dolgozik, mennyit takarít utána. De az arca az természetesen nagy.
Tehát édesanyám-apám folyamatos rossz döntései miatt miatt csesszem el a házastársam, gyerekeim életét és a sajátomat. Nem, kösz. Az olyan szent emberek ezt fel sem tudják fogni, mennyit agyal ezen az ember, de logikusan kell dönteni.
Ennyit arról, hogy jáááj hová jutott az ország. Eh, komolyan, hogyan lehet ennyire primitív érvet felhozni? Az 1800-as években bevett szokás volt, hogy pl. a szegény családok olyan otthonokba adták be a nem kívánt gyerekeiket, ahol lassan éhen halasztották őket. A Nemzeti Galériában egy festmény is feldolgozza ezt a szokást. Na ezek után tessék "bezzegrégencsaládvoltafontos" marhaságot mantrázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!