Mit csináljak, ha nekem és a húgomnak teljesen más a zenei ízlésünk és így semmit nem tudunk együtt hallgatni?
Figyelt kérdés
2020. júl. 18. 08:28
21/27 Tom Benko válasza:
@15: Amihez nem értesz, ne minősítsd.
22/27 Tom Benko válasza:
Mit szeretek egyiktek, másiktok?
23/27 anonim válasza:
21 nem kell érteni ahhoz, hogy eldöntse valaki tetszik-e neki vagy sem.
A kpop industry nagyon kemény, egyáltalán nem dicsőítem, eléggé képben vagyok vele, sőt kapcsolódásom is van hozzá, elég közelről. Viszont a végeredmény akkor is sokkal igényesebb, mint bármi más. Tisztában vagyok azzal, hogy olyan technológia sincs sok helyen, mint ott, viszont olyan elhivatottság sem, hogy milyen munkát adunk ki a kezünkből. S ez bizony erre is igaz.
24/27 anonim válasza:
Hát ne hallgassatok együtt zenét.
25/27 Tom Benko válasza:
Hogy eldöntse, tetszik-e vagy sem, nem kell érteni. A minősítéshez viszont tisztában kell lenni a műfajjal. És észrevehetően nálad ez nincsen meg. És éppen nem a kpopról beszélek, arról, mivel nem ismerem, nem alkotok véleményt.
26/27 anonim válasza:
Akkor most nem igazán értem, miért is kötöttél belém? Mert azon kívül, hogy nem tetszik egy bizonyos zenei műfaj, én sem mondtam mást.
27/27 Tom Benko válasza:
26: Mert minősítetted, teljesen szükségtelenül, és láthatóan fogalmatlanul: "Szerintem meg az üvöltő dallam nélküli, kissé beteg metàllal van minden baj." Ha csak annyit mondasz, hogy nem tetszik, nem érdekelt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!