Tényleg ennyire ciki, hogy a húgaimnak előbb lett barátja, mint nekem?
Szerintem sem ciki. Én is lassan 20 leszek és semmi... Egyik fiatalabb rokonomnak (13) most alakulgat valami másiknak (16) meg van valakije egy ideje (aki 16 mondjuk ott mindig is tetszettek egymásnak, stb.).
Én is kicsit úgy érzek mint te, meg hogy még más dolgokból is kimaradtam valószínűleg (italozás, baráti talik minden hétvégén,...). Viszont nekem más élettapasztalataim vannak abból a korból. Akkoriban igazán nagyon nem is igényeltem azokat amiket most hiányolok.
Viszont visszatérve én pár emberrel a témában beszéltem az egyetemen ahova kerültem az ősszel és mondták páran, hogy ők is csak túl akartak esni a dolgokon és valaki egyéjszakás kalanddal, valaki megbízhatatlan emberrel feküdt össze először és borzalmasan megbánták és javasolták nekem, hogy inkább várjak...
Az a ciki, hogy a két húgocskád 1-1 rossz ribi, pláne a kisebb.
Úgyhogy még szerencse, hogy van egy normális lány a családban, bár így is kétharmaddal nyertek a prostik.
Habár nekem nincs testvérem, átérzem a dolgot, engem a család noszogat a párkapcsolat témával...
20F
Nem gáz. Nem kell felszedned senkit. Az idő megoldja, persze azért besegíthetsz neki. És lehet hogy nem tudsz párkapcsolati tapasztalatokat mondani nekik, viszont lehet jobban meg tudod ítélni az embereket. Nem kell 18 évesen 20 fiun túl lenni hogy tapasztalt légy.
Nem rossz ha 16-18 évesen van barátod, viszont nem kell szégyenkezned senki előtt azért mert nincs. Jó vagy. Fogadd el.
Szia! Én is 18 éves vagyok, és nekem sem volt még senkim. Teljes mértékben megértelek. Nagyon kellemetlen hogy folyton erről kérdezgetnek és semmit sem tudok mondani. Pár napja egyik barátnőm megkérdezte, hogy "de smároltál már?" "azt sem", és közben elég érdekesen nézett rám, nagyon megalázó volt. De nekem azért nincs, mert irántam abszolút nem érdeklődik senki szóval így nehéz, még ha nekem be is jön valaki, akkor is vakvágány...:')
DE, te ne érezd kellemetlennek, mert a te döntésed, hogy kivel és mikor teremtesz kapcsolatod, és ne hagyd hogy ebbe bárki is beleszóljon. Ne érezd rosszul magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!