Miért lett ilyen?

Figyelt kérdés
A testvérem külön él a családtól több éve. Talaltam egy állást abban a városban ahol lakik. Megadtam címmek az ő címét. Átküldtem neki is messengeren. Teljesen ki akadt. Nem értem miért. Két szoba nappalis lakásban él egyedül. A lakás a sajátja.Miért nem enged oda? Anyámknak se magyarázza meg. Mit csinálják?

2020. júl. 9. 11:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%
Meg tudom érteni, miért nem akar odaengedni téged. Te tipikusan olyannak tűnsz, akit kiraknak az ajtón, bemászik az ablakon. Lehetne neki 100 szobás palotája is, a megkérdezése nélkül rohadtul nincs semmi jogod bárkinek megadni, meg automatikusnak venni, hogy te odaköltözhetsz. Nem is tudom mi van a te fejedben, de gondolkozz el mélységesen, mert problémáid lesznek így az életben.
2020. júl. 9. 12:01
 12/17 A kérdező kommentje:
Csak szarul esik , hogy nincs esélyem az interjún.
2020. júl. 9. 12:21
 13/17 anonim ***** válasza:
92%
Ne mártírkodjál. Meg kellett volna beszélned a testvéreddel, hogy az állásinterjú kedvéért megengedi-e, hogy megadd az ő címét. Ha ebbe beleegyezik, akkor oké, amit viszont csináltál gáz. Ezt te cseszted el és továbbra se világos, hogy most csak az interjú miatt, formális okból adtad meg a címet, vagy valóban oda akartál hozzá költözni. Akárhogy is, előbb érdemes lett volna az érintettel megbeszélni, mintsem a feje felett rendezkedni. Itt aki hibás az egyedül te vagy.
2020. júl. 9. 12:25
 14/17 A kérdező kommentje:
Ha sikerül átmenetileg igen.
2020. júl. 9. 12:35
 15/17 anonim ***** válasza:
92%
Ott kezdődik a probléma, hogy nem adjuk meg családtagunk/barátunk/ismerősünk címét sehol, ha ő nem egyezik bele. A legnagyobb probléma viszont az, hogy te eldöntötted, hogy odaköltözöl. Tök mindegy, hogy két hétre, vagy két hónnapra. Könyörgöm, azt is előre megbeszéljük, ha két napra elutazok valakihez!!! Ilyet nem csinálunk. Kit érdekel, hogy nincs esélyed az interjún? Ez nehogy már az ő hibája legyen. Ha azt csináltad volna, hogy ráírsz a testvéredre, hogy "Figyelj Mari, van egy tök jó meló a te városodban, megengeded, hogy megadjam a címedet? Így több esélyes lenne az interjún, és ha felvesznek, akkor veszek ki egy albérletet/szobát a városban." akkor biztosan nem problémázott volna egy percet sem.
2020. júl. 9. 12:41
 16/17 anonim ***** válasza:
92%
Neki van igaza. Nem adjuk meg más lakcímét a sajátunkként senkinek, nem is értem, ezt hogy gondoltad. Miért nem kérdezted meg előtte?? Az ilyeneket meg szokták beszélni, nem csak rátelepszünk a testvérünkre. Valószínűleg emiatt is költözött el. Vegyél vissza, és kérj tőle bocsánatot.
2020. júl. 9. 12:52
 17/17 anonim ***** válasza:

Azért mert örül hogy végre független. Én sem örülnék neki, ha a testvérem kérdés nélkül bejelentené, hogy mostantól nálam fog élni.

Ès attól még hogy az övé a lakás, attol még lehet hogy lakik ott vele valaki, pl. a párja.

Megértelek, mert gondolom benned megvan az hogy feltétel nélkül segítenél a tesódnak és cserébe ezt el is várod tőle. De ő lehet hogy nem igy van vele...

2020. júl. 10. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!