Miért lett ilyen?
Figyelt kérdés
A testvérem külön él a családtól több éve. Talaltam egy állást abban a városban ahol lakik. Megadtam címmek az ő címét. Átküldtem neki is messengeren. Teljesen ki akadt. Nem értem miért. Két szoba nappalis lakásban él egyedül. A lakás a sajátja.Miért nem enged oda? Anyámknak se magyarázza meg. Mit csinálják?2020. júl. 9. 11:20
3/17 A kérdező kommentje:
Ti befogadjatok?
2020. júl. 9. 11:29
4/17 anonim válasza:
Mert örül hogy végre független a családtól és ha ott lennél akkor nem élhetne úgy, ahogy szeretne.
5/17 anonim válasza:
Jól értem, te egyedül eldöntötted, hogy beköltözöl a testvéredhez, vele meg foghegyről, egy üzenetben tényként közölted ezt? Hát lehet én még szájba is vertelek volna, hátha helyrebillen valami az agyadban.
6/17 anonim válasza:
Ez kamu, ilyen agyatlan senki sem lehet.
7/17 anonim válasza:
Legalább megkérdezted volna előtte...... Így is lehet, hogy nem akarja, hogy a nyakán lihegj, de hogy még csak meg sem kérdezted....
8/17 A kérdező kommentje:
Az interjúra akartam csak nagyobb esélyt.
2020. júl. 9. 11:46
9/17 anonim válasza:
Akkor is a minimum, hogy megkérdezed előtte, hogy megengedi-e. És akkor jól értem, hogy odaköltözni nincs szándékodban? Mert ezesetben majd megnyugszik, csak első döbbenetében volt mérges.
10/17 anonim válasza:
Ha kiemelted, hogy a lakás a sajátja, mért veszed természetesnek, hogy oda enged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!