Idegesít hogy a tesom mindig itt van nálunk mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok arrol van szo hogy tesom el jon pl napokig el telik par nap utana megint itt van majd hogy nem 1hetig persze a ferjem lassa el cigivel meg buszra valot se hozz nem az van hogy nem szeretem csak egyszeruen pofatlansagnak lattom h pl 3napra haza megy es aztan el jon 1hetre ez megy mar honapok ota nem ertem miert nem veszi eszre magat es mar fizetesig penzunk is alig van de azert el var mindent ferjemnek is elege van de nem akarja meg bantani es en sem de nem ertem hogy ertesem meg vele ha eleg ha 1honapba le jon mondjuk 2xes itt alszik 1v2 napot de nem minden heten mar nagyon unom :(2020. máj. 29. 02:21
11/15 anonim válasza:
"Igazatok van ez a mi hibank de nem lehet mondani neki semmit be sertodik nindebek el hord minket" Sértődjön. Remélhetőleg annyira meg fog, hogy hónapokig oda se tolja a képét hozzátok.
12/15 anonim válasza:
Kislany, te nem a problemat akarod megoldani, te sajnaltatni akarod magatokat es martirkodni. Ha tenyleg zavarna az ingyenelo tesod, kivagnad mint a macskat sz*rni, nemhogy venni neki cigit meg etetni a semmire.
A ferjeddel egyutt meg is erdemlitek, amit kaptok az elettol, buta, tutyimutyi, eletkeptelen nyomorultak vagytok, akiket vilag eletukben mindenki labtorlonek fog hasznalni, ti meg majd tovabbra is a gyk-n panaszkodtok hogy jaaaaaj nincs peeeenz, jaaaaaj a tesom megette az utolso szelet parizsit is, jaaaaj nem tudjuk fizetni a szamlakat mert miatta lett ketszeres a villanyszamla, jaaaajmostmilesz. Ez lesz. Ezt is erdemlitek.
13/15 anonim válasza:
Na, kibújt a szög a zsákból miféle a kérdező....
14/15 A kérdező kommentje:
Miert ti kik vagytok 😂
2020. máj. 31. 21:00
15/15 anonim válasza:
Civilizalt emberek, nem kalyiba-lako goblinok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!