Idegesít hogy a tesom mindig itt van nálunk mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok arrol van szo hogy tesom el jon pl napokig el telik par nap utana megint itt van majd hogy nem 1hetig persze a ferjem lassa el cigivel meg buszra valot se hozz nem az van hogy nem szeretem csak egyszeruen pofatlansagnak lattom h pl 3napra haza megy es aztan el jon 1hetre ez megy mar honapok ota nem ertem miert nem veszi eszre magat es mar fizetesig penzunk is alig van de azert el var mindent ferjemnek is elege van de nem akarja meg bantani es en sem de nem ertem hogy ertesem meg vele ha eleg ha 1honapba le jon mondjuk 2xes itt alszik 1v2 napot de nem minden heten mar nagyon unom :(2020. máj. 29. 02:21
1/15 anonim válasza:
Mondd neki hogy ez téged zavar, ulj le vele dumálni és beszéld meg vele hogy ez igy nem fog tovabb müködni
3/15 anonim válasza:
Esetleg mindezt neki is elmondtad, vagy csak szo nelkul kifizetitek a cigijet, buszjegyet, etetitek-itatjatok? Na, ezert van nalatok hetekig. Balekok vagytok, es ki is hasznalja.
Amint nem kap semmit, esetleg csak akkor ha a hazimunka egy reszet is raosztjatok es el os vegzi, mindjart kevesebb kedve lesz nalatok dogleni, ingyer'.
4/15 anonim válasza:
Miért ne menne? Ingyen zabál, bagózik, utaztatjátok, és pénzelitek. Azért jár oda mert kihasználható balekok vagytok.
5/15 anonim válasza:
Már a megélhetéseteket veszélyezteti a testvéred és te még mindig nem szólsz, nehogy megbántsd??? Hogy maradtatok eddig életben, de komolyan? :D
6/15 anonim válasza:
De mi az, hogy nem akarjátok megbántani??? Képviseljétek már a saját érdekeiteket. Ő talán nem bánt meg benneteket azzal, hogy rajtatok élősködik? Mondd meg neki, hogy nem bírjátok ezt anyagilag, ennyi. Nehogy már azért ne tudjatok félretenni, hogy "nehogy megbántsátok". Úristen.
7/15 A kérdező kommentje:
Igazatok van ez a mi hibank de nem lehet mondani neki semmit be sertodik nindebek el hord minket elegem van belole es meg en erzek lelki furdalast hogy ezt igy ide le irtam hol ott eszt mast bem is turne el ohh de hazimunka egy szenvicset lussta csinalni maganak ezert mar issze vessztem vele bagyob elegen van belole senki nem hivja ferjem multkor cigit sem hagyott itt neki se nem vette eszre magat eleg kellemetlen hogy szolni kell neki regnap irtam neki h keves penzunk van mert a hetvegere is jonni akar de azt mondta ferjem h multkor mondta neki h hozzon cigit aztan ide allitott 1dobozal es itt volt 4napot es ferjemtol kuncsorgot cigit nagyob elegem van belole ne hasznalja ki a ferjem
2020. máj. 29. 10:12
8/15 anonim válasza:
Akkor szólj a szülteiteknek, hogy intézkedjenek. Szerintem fel kellene nőni és felnőttként viselkedni. Tesó maradjál már otthon mert felnőtt vagy és nem tartalak el.
9/15 anonim válasza:
Mondd meg neki hogy ez így nem működhet tovább. Hány éves egyébként? Meg kell értse. Ha elsőre meg is haragszik majd megbékél és átlátja a helyzet súlyát.
10/15 A kérdező kommentje:
Meg mondtam neki a magamet h nincs most pebzunk es akor jojon ha van neki nincs penzunk cigiztetni stb adta a szepet h o nem ugy gondolta meg h ne koltsunk mibdig meg o mondja meg hol ott itt elt honapokat ugyan ugy neki is rendeltunk kajat stb es mobdtam neki h h nagyon keves penzunk maradt be is sertodot ahogy eszre vettem de nem erdekel nem kell 3naponta jonni nekunk is van magan eletunk es ez mar igy nagyon sok kicsit meg sajnaltam de nem erdekel nem kell mindig a szivemre hallgatni
2020. máj. 29. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!