Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a baránőmnek hogy idegesít hogy mindig késik a randiról?
Vannak ilyen személyiségek, akik egyfolytában mindenhonnan késnek. Szerintem egyszerűen mondd neki hogy "Figyelj kicsim/szívem/akármicsodám, engem nagyon bánt hogy mindig elkésel, ha később akarsz találkozni akkor azt mondd" vagy valami ilyesmit. Lehet, hogy még el is szégyelli majd magát, meg szomorú lesz hogy megbántott.
Viszont érdemes nyugodt körülmények között beszélni erről (pl valamelyikőtöknél ha vagytok, vagy valami, a lényeg h ne az utcán, ha esetleg mégis veszekedés lenne belőle).
Amúgy abban szerintem ne emiatt kételkedj h szeret-e vagy nem, lehet hogy csak a lehető legszebb akar lenni mikor találkoztok, ezért kell ennyi idő neki mire elkészül.:)
Pedig igaza van, ilyenkor kell neked lemondani az alkalmat. Azért teszi meg, mert pont leszarja hogy te ott vársz. Ez a tisztelet hiánya és akkor fordul elő, amikor te rajongásig szereted, ő pedig csak nagyjából. Eltolódtak az arányok, így úgy érzi, megteheti. És meg is teheti, hiszen te érzed magad rosszul és terelsz, ő meg nem.
Nincs megoldás, ezen mindenki átesik. Én is.
Később majd olyan nőt választasz, aki tisztel.
Inkább kimossa a haját utána.Sokáig tart ha nagyon beleragadt.Szori.
Telefonod kikapcs,dobj be két sört és nyomass egy kis Assassins Creedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!