A testvérem rajtakapott, hogy maszturbáltam?
Figyelt kérdés
A szobám ajtaja nem zárható, ezért a nagyobb testvérem párszor már rajtakapott. Vagyis nem biztos, hogy észrevett, mert mindig el szoktam kapni a kezem. Szerintetek észrevett? A barátaival nagyon jó a kapcsolata, mindent megbeszélnek és félek, hogy ezt is el fogja mondani nekik2020. máj. 27. 13:27
1/16 anonim válasza:
Szerinted mi azt honnan tudjuk, hogy észrevette-e?
2/16 anonim válasza:
És akkor mi van? Mindenki szokott.
3/16 A kérdező kommentje:
Rájöttem, hogy észrevett, de rossz a kapcsolatunk és félek, hogy el fogja pletykálni. Ellenkező neműek vagyunk.
2020. máj. 27. 13:32
4/16 A kérdező kommentje:
Szerintetek mondjak neki valamit, vagy hagyjam szó nélkül?
2020. máj. 27. 13:34
5/16 anonim válasza:
Hidd el, a barátaival nem fog a te maszturbációdról beszélni. Ha meg akarja, mondja.
A barátai - sőt, a testvéred is - szokott.
7/16 anonim válasza:
Hát ha te nem tudod, hogy látott-e, akkor mi aztán végképp nem.
De hagyd szó nélkül, ne mondj semmit, hidd el ő is csinálja.
8/16 anonim válasza:
Semmi rosszat nem tettél. Ne aggódj, a tesód is csinálja, ebben biztos vagyok, sőt még lehet valahol izgatta is a látvány meglátott. Nem fog róla beszélni...
10/16 anonim válasza:
Fiú vagy lány? Lányok hajlamosak pletykálni, bár a pasik kevésbé tapintatosak ilyen téren.
Mindenesetre semmi ciki nincs benne, mindenki szokott, még ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!