Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Keresnétek a tesótokat?

Keresnétek a tesótokat?

Figyelt kérdés

Van egy fél testvérem akivel kb 8 éve nem találkoztam, én 22/f ,ő 19 éves lány,

Tudom hogy nem az itteni véleménykre kel alapozni, csak kíváncsiságból, hogy ki hogyan álna ehez a dologhoz

2020. máj. 18. 12:23
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező, egy próbát mindenképp megér! :)
2020. júl. 31. 23:09
 22/56 A kérdező kommentje:
Igen majd megpróbálom :D
2020. júl. 31. 23:12
 23/56 anonim ***** válasza:
92%

Apám összeveszett az öccsével több mint 20 évig nem beszéltek. Szerencsére kibékültek. Sosem késő. Még fiatalok vagytok előttetek az élet.

19. Elég egyszerű hozzáállás a tesó olyan amilyen anyád meg irigy. Ez kettőjükön múlt. Senki nem tehet róla ha jobban szeretik. Sekélyes ezért haragudni rá. A szüleire kellett volna.

2020. aug. 1. 09:20
 24/56 anonim ***** válasza:
100%
Bírom, amikor ezt valaki ennyire a távolból eldönti. :) Nem, anyám nem irigy, ugyanis nincs mire, nagybátyámmal még a saját lánya sem tartja a kapcsolatot, egy barátja sincs, olyan "gyönyörű" a természete. Mi múlt mégis kettőjükön? Nem, nem ezért haragszik rá, sőt, még ő az, aki néha hajlandó beszélni vele telefonon, ha távkapcsolatban is, de ő az egyedüli, aki néha felhívja, amúgy senki más nincs neki. Anyám egyedüli problémája a szüleikkel történő bánásmód, holott az öregeknek (és különösen a nagyimnak) a nagybátyám volt maga az atyaúristen. De azért biztos valaki a távolból majd jól eldönti, ki sekélyes és ki irigy, aha... :) Könnyű annak beszélnie, aki nem volt ilyen helyzetben, amúgy meg miért kellene anyámnak valakiért pusztán testvériség miatt teperni? Az egész kapcsolat kb. abból állna, hogy mindenki mekkora hülye, mekkora féreg, a szüleik is ilyenek meg olyanok voltak, a volt feleségét is csak mocskolná, stb. Jah, csak mert nagybátyámmal kb. ennyi lenne a kapcsolat lényege, semmi más témája nincs azon kívül, hogy gyűlölködik mindenkire és rajta kívül mindenki sz.r.
2020. aug. 1. 12:17
 25/56 anonim ***** válasza:
0%
Te is ezt csinálod süt az írásodból. Klassz lehet ennyi gyűlölettel élni.
2020. aug. 1. 12:56
 26/56 anonim ***** válasza:
92%
És továbbra is távdiagnosztizálsz és jelentesz ki dolgokat, de nem csodálkozom, közismert tény, hogy a gyk tele van önjelölt tudósokkal és megmondóemberekkel. :) Köszönöm, de nem élek gyűlölettel, hol láttad annak jelét, hogy mindenkit szapulnék és megvetnék, mint a nagybátyám? Amit írtam, azt konkrétan egy emberről írtam, mint tényt, személyesen érezni semmit nem érzek iránta, ugyanis lassan tíz éve nem is láttam, akkor is csak egy esküvőn futólag, ennyire nem része az életemnek. Az a te problémád, hogy a magad érzéseit projektálod bele két ember történetébe (anyámék), sőt, konkrétan arra az emberre tolod, aki ezt az egészet csak elmeséli tényszerűen (ez lennék ugye én). Egy mérgező ember sincs a környezetemben, úgyhogy köszi, tényleg klasszul és harmonikus kapcsolatban élek a hozzám közelállókkal.
2020. aug. 1. 13:31
 27/56 anonim ***** válasza:
0%
Vajon minek magyarázkodsz ennyit egy idegennek? :D Rejtély. :)
2020. aug. 1. 16:26
 28/56 anonim ***** válasza:
91%
Lelked rajta, ha ezt magyarázkodásnak veszed, nálam ez kommunikáció, amit egy nyilvános vitafórumon szabad tudtommal. Bizonyos intelligencia felett képzeld az emberek tudnak értelmesen, ép észérvekkel vitázni, míg más leragad az 1-2 mondatos személyeskedés szintjén, és magát attól nagyon okosnak hiszi. :)
2020. aug. 1. 16:48
 29/56 anonim ***** válasza:
100%
Azért az vicc, hogy annak áll feljebb, aki vadidegen embereket irigyez és sekélyesez nagyképűen, veszekszik azért, mert valaki máshogy lát dolgokat, mint ő, és akkor még a másik van tele gyűlölettel. Meg is érdemled a sorsodat!
2020. aug. 1. 17:02
 30/56 anonim ***** válasza:
21%

Milyen sorosomat? Megérdemlem hogy meghaltak a testvéreim köztük az ikertestverem is? Taps!

Szerintem keress egy pszichiatert ha ilyen idegállapotban kerülsz némi jogos kritikától, hogy már mások halálán örömködsz. Magyarázhatod itt napestig a bizonyítványod de látszik mennyire meg vagy keseredve.

2020. aug. 1. 17:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!