Keresnétek még a helyemben az alább leírt esetben?
Apám akkor hagyta ott édesanyàm mikor várandós volt velem pedig sokat küzdöttek hogy összejöjjek. Ezek után megtagadott, hogy ne kelljem gyerektartàst fizetni, persze nem jött be. 16 évesen ismertem meg addig nem volt ràm kíváncsi, akkor is egy rokonunk közvetítésével jött össze a nagy találka. innentől lehetne minden szép meg jó, de hiába igyekeztem én is, a találkozások telefonhívások ritkák voltak, pedig otthon a törtèntek ellenére tök normálisan álltak hozzá: úgy gondolták ő az apám az a normális ha tartjuk a kapcsolatot. A ritka (értsd évente 2-3 és nem volt távolság) találkozások felett szemet hunytam pedig sokszor vívódtam miért is nem érdeklem igazán. Ha találkoztunk mindig adott pénzt, de egyszer mondtam hogy ez nem szükséges, azt gondoltam ugyanis azért keres ritkán mert nincs lóvé és nem akar üres kézzel jönni. Na innentől még kevesebbet keresett. Aztán nem jött el a diplomaosztómra... persze én hívtam fel hogy merre jár mire közölte nem érzi jól magát nem jön! Aztán igaz elhozta a nászajándékot de az esküvőnkön már nem jelent meg. Majd 3 év semmi. Akkor azért hívott fel mert azt hallotta beteg vagyok és ő tiszta ideg hogy mi bajom van (?!) Ezután se beszéltünk sokat. Ezek után felhívtam mikor kisbabát vártam. Örült hogy nagyapa lesz ez hallatszott a hangján. Amikor a picuri megszületett 2-3 naponta hívott. Küldtem neki képeket stb. A keresztelőre persze nem jött el és egyáltalán onnantól kezdve hogy emlìtettem a keresztelőt a hívások megszakadtak...
Nos ezek után nem tudom érdemes-e kell-e keresnem egyáltalán foglalkoznom vele. Eléggé rossz egészségi állapotban van a napokban is vizsgálatra megy azt hiszem sajnálom is, de ennek az egésznek már nem látom értelmét. Ti tartanátok vele a kapcsolatot?! Keresnétek a helyemben?
Nem értem, miért keresnéd!? Szemmel láthatóan nem akar szoros kapcsolatot. Ne erőltesd.
Nyilván rossz érzés, nekünk anyukánk csinálja ugyanezt. De el kell fogadni, mert kierőszakolni úgysem lehet, és nem is lenne értelme.
Ezt neked kell tudnod,de ha már megfordult a fejedben ez a kérdés akkor szerintem egy darabig ne keresd,mert gondolom most kezd tudatosulni benned,hogy ez szinte egyoldalú érdeklődés.
Én elmondanám neki,hogy mennyire rosszul esik ez,mert csak az apám..majd egy darabig nem keresném,ha ő nem keresne akkor,nem foglalkoznék vele többet.
Én biztos nem keresném ezek után.. nem futok olyan emberek után, akik magunktól nem foglalkoznak velem, legyen ez családtag, rokon, barát, ismerős, bárki, teljesen mindegy ebből a szempontból. Nincs helye az életemben olyanoknak, akiket nem érdeklek annyira, hogy maguktól keressenek.
Ha keresne, nem utasítanám el a közeledését, de magamtól nem törném magam miatta az előzmények fényében.
Krónikus betegségei vannak, amelyek nem gyógyíthatóak, de dolgozik így is, nem szorul ápolásra, de ha arra szorulna sem lenne egyedül.
Amúgy arra jutottam ha rossz, neki rossz, hogy esetleg egyedül marad, úgyhogy ha akar valamit jelentkezik! Én nem akarok tőle semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!