Miért viselkedik velem így a nővérem?
A nővérem nagyon lenéző és türelmetlen velem szemben, pedig alig van köztünk 1 év, de mégis úgy érzem, hogy nagyon lekezelően és rosszul viselkedik velem.
Én tényleg mindent megteszek neki, nem vagyok vele önző, agresszív (nyilván nagyon ritkán odaszólok neki) de utána mindig bocsánatot kérek, ellenben vele.
Olyan mintha emberszámba se venne, jobban szereti a barátait mint engem (+az anyukámat se szereti, mert úgy bánik vele, mint egy kapca rongyal).
Van amikor az anyukám megkérdezi tőle, hogy majd a férjével is így fog-e beszélni, és erre mindig az a válasza, hogy vele nem. Szerintem (a személyiségéből kiindulva) csak egy darabig lesz képes ezt betartani, mert ha velünk (a "szeretteivel") így beszél, akkor ezt fogja "megtanulni" és egy ugyanilyen élethelyzetben ugyanígy fog a férjével,gyerekével viselkedni.
(Egyszer hallottam, ahogy a barátaival beszél, és nagyon lekezelően bánt velük is, fogyatékosnak nevezte őket) nekem ha barátaim lennének soha nem beszélnék így velük.
Szerintetek rossz ember vagyok? Azért bánhat így velem? :( Meg akarom változtatni, mert ha így halad szerintem nagyon boldogtalan élete lesz :/
Egyetértek az elsővel
Valami oka biztos van
Nyilván ti tökéletesek vagytok
Nekem például van egy stílusom. Az öcsémmel azért beszelek csúnyán, mert sokszor idióta, ilyenkor az ő beszéde is bicskanyitogató, az anyámmal azért mert xar anya. A parommal ennek ellenere remekül meg vagyunk, köszönjük szépen. :) Annak ellenere hogy anyam azt hitte engem soha senki nem fog szeretni, es ezt a szemembe is mondta.
Barátaimmal is szoktam nagyhangúan beszelni, es csúnya szavakat is használok, de ez nem azt jelenti hogy nem kedveljük egymast. Nalunk a tiszta bolond vagy, vagy epp a tiszta fogyaték vagy, mindennapos, így beszélünk egymással, mégis szeretjük egymást.
Tehát a te sztoridból nekem nem jön le semmi, csak hogy van egy csaj aki kimondja amit gondol. Ebből még nem ítélhetem meg hogy tényleg ő e a hibás, vagy veletek is van probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!