Szerintetek hogy vészeljem át ezt az időszakot? (többi lent)
Hídd el, megértem amit írtál. A privátszférátlanság elég rossz dolog tud lenni, bár én felnőttként éltem meg, és nem kívánom senkinek.
(jó jó, mi lenne velem egy barakkban 80 katonával meg horkoló őrmesterrel az élen?)
Annyit tudok neked sajnos tanácsolni, hogy valahogy próbáljatok másképp elszigetelődni egy szobában. Rakjatok fel függönyt, hogy el tudj különülni, vegyél füldugót. (ne viaszosat, hanem rendes szilikont, és ne Munka védelmiset, ha nincs szilikonos akkor jó lesz a viaszos,csak azt nem lehet örökké használni)
Szüleidnek esetleg jelezd, hogy napközben legyen programjuk a kis tesóddal. (Nyilván úgy közöld, hogy nem rossz szándékból írod, és ne add elő úgy magad, mint egy Disney hercegnő, azzal nem segítesz magadon.)
Baromi kellemetlen lehet, én nagyon tudom. Ne felejtsd el, a lakhatás nagy kincs volt és lesz is kis hazánkban. Legyél toleráns ameddig tudsz. Most senkinek sem egyszerűbb. (Aki meg azt írja igen, hazudik és nagy képű.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!