Tí kívántátok már, hogy a testvéretek meghaljon?
Jó nektek, ha ti ezt el se tudjátok képzelni. Örüljetek neki.
Nálunk vastagon anyámon szárad, hogy ugyanazt érzem, mint a kérdező.
Nagy köztünk is a korkülönbség. A féltestvéremmel mindig is kivételeztek. Ő volt mindig a jó, a szép, az okos, a hibátlan, a tökéletes. Én már 12 évesen azt hallgattam, hogy mekkora ku.rva leszek. Pont olyan vagyok, mint apám.
Közben az én jegyeim voltak jobbak, több dologban van tehetségem, sose voltam "rossz gyerek".
A féltestvérem egy igazi áskálódó kígyó, akit az iskolából is kiutáltak, ezért kellett kétszer is iskolát váltania, általánosban és középsuliban is.
Tudom, hogy anyám nevelése, tudom, hogy nála valami nagyon félre csúszott. De már mindketten felnőttek vagyunk, nem lehet visszafele mutogatni a szülőkre egy életen át.
Próbáltam jobb kapcsolatot kialakítani vele. Visszaélt a bizalmammal, nagyon csúnyán átvert, hazudozott akkor is mindenkinek rólam és a családomról. Ott járat le, ahol tud, hogy jobbnak érezze magát. Semmiért szólni nem lehet, nekem semmi sem eshet rosszul, mert jön anyánk, és "rendet tesz", vagyis bevédi a kicsikéjét és leordít mindenki mást. (Nem csak engem, tanárt, a tesóm főnökét, nem érdekli, ki az.)
Nem egyszer kívántam, hogy haljon meg. Aztán persze az lett a legegyszerűbb megoldás, hogy a családommal megszakítottam minden kapcsolatot. Úgy teszek, mintha már meg is haltak volna. Azt szoktam mondani, hogy szüleim már nincsenek, és nincs testvérem. Ami igaz is.
Sia! Sajnalom. Szerencsere tesomat szeretem. Koztunk nincs nagy korkulonbseg. Most van ket gyerekem igaz csak feltestverek es koztuk 8 ev van, de a nagy nagyon megszerette a kicsit az elso fltekenykedes utan es kozli hogy senki ne merje feltestverenek nevezni, mert neki o az igazi testvere:-). Gondolom azert 8 ev nagy kulonbseg, nem tudom kesobb milyen lesz koztuk a kapcsolat, de remelem sikerul ugy nevelgetnem oket, hogy 10 es 30 ev mulva is beszelgessenek.
Viszont a ferjem egyik fia mondott mar olyat es komolyan tervezte is, hogy valahogy megakadalyozza, hogy feltestvere szulessen, meg hogy haljon meg, mert akkor neki kevesebb lesz majd az oroksege. Sajnos vannak ilyen beteg ertektelen jellemu emberek is.
Nalatok tesod valami miatt valoszinu inkabb a korosztalyos barataival van elfoglalva es teged mint egy sokkal fiatalabb jelenleg nem tul sokat szamito emberkent konyvelt el. Lehet 10 ev mulva amikor mar nem szamit soknak a 8 ev valami megis kozelebb hoz majd benneteket. Addig is tarts ki erdeklodj te iranta, probalj neki kedveskedni. Aztan hatha egyszer megvaltozik a viszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!