Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tí kívántátok már, hogy a...

Tí kívántátok már, hogy a testvéretek meghaljon?

Figyelt kérdés
de úgy igazán, és most nem arra gondolok hogy kisebb korotokban osszevesztetek és ezért, hanem úgy rendesen
2020. ápr. 24. 14:15
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
én mindennél jobban szeretnék egy olyan testvért aki szeretem engem és csak egy kicsit is törődne velem, de ez az ember aki most a testvérem egyáltalán nem szeret nem is törődik senkivel az életében, nem is azt akarom hogy meghaljon, inkább egy másik testvért szeretnék
2020. ápr. 24. 14:45
 12/26 anonim ***** válasza:
19%
Azért, mert ő ilyen,te szerethetnéd! Ha te is úgy viselkedsz mint ő,nem vagy semmivel különb! Ha szereted, elfogadod őt olyannak, amilyen!
2020. ápr. 24. 14:55
 13/26 A kérdező kommentje:
te tudnál szeretni egy olyan embert akivel életed során 20 mondatot beszéltél, és még csak le se szart
2020. ápr. 24. 14:59
 14/26 anonim ***** válasza:
74%

13. kérdező! Így meg pláne nem! Ha 20 mondatot se beszéltetek, akkor mi francnak kívánnád a halálát? Itt van a kutya elásva.

Nekem egy bátyám van, 4 év korkülönbséggel. Én vagyok a fiatalabb. Voltam rá mérges, vesztünk össze nem egyszer gyerekkorunkban, volt, hogy seggbe is rugdalt, de hogy a halálát kívántam volna? SOHA!

2020. ápr. 24. 15:25
 15/26 anonim ***** válasza:
62%
Nem, még soha senkinek a halált nem kívántam, még ellenségemnek sem. A testvéred nem beszélget veled - és? nem baj. Majd fog. Ha nem hal meg a rossz kívánságoktól. Mélyedj el a saját lelkedben: ha most meghalna hatalmas fájdalom lenne, és magadat okolnád. Ez így működik, nem te vagy a kivétel. Ne kívánj senkinek semmilyen rosszat Visszaüt nagyon hamar.
2020. ápr. 24. 15:45
 16/26 A kérdező kommentje:
ja, csak köztünk 8 év van és még mindig velünk lakik. Nembír elszakadni
2020. ápr. 24. 15:46
 17/26 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező kérdésedre válaszolva: köztem és az öcsém között majdnem 12 év van, még együtt lakunk, most fejezem be az egyetemet. Nagyon szerettem volna mindig egy kistestvért, mindennél jobban szeretem a földön, nagyon jó testvérek vagyunk a nagy korkülönbség ellenére. Sajnálom, hogy a ti kapcsolatotok így alakult, én hatalmasat nyertem a testvéremmel.

23L, öcsém 12

2020. ápr. 24. 15:50
 18/26 anonim ***** válasza:
17%
Nem. Senki halálat9nem kívánom. Épeszű ember nem kíván ilyesmit.
2020. ápr. 24. 16:22
 19/26 anonim ***** válasza:
40%

"te tudnál szeretni egy olyan embert akivel életed során 20 mondatot beszéltél,..."

Én úgy tudom, hogy egy beszélgetéshez minimum 2 ember kell.

Ha igényed van beszélgetésre, akkor kezdeményezz te beszélgetést! Ez nem jutott még eszedbe?

A benned feszülő indulat és gyűlölködés miatt én két dolgot feltételezek:

Vagy nagyon gyerek vagy (12-14) és nem bírod elviselni, hogy a 20-22 éves bátyádnak vannak a korának megfelelő problémai, amikkel foglalkozik.

Vagy van valami mentális problémád, aminek a bátyád a céltáblája.

Vagy mindkettő együtt!

2020. ápr. 24. 16:22
 20/26 anonim ***** válasza:
31%
#12-es vagyok. Tudnék szeretni ilyen embert ha a testvérem lenne! Valami nagyon nem stimmel nálatok,valami nagyon el lett rontva ha a halálát kívánod egy olyan embernek aki az életed része,a szóban is benne van,"testvéred"!
2020. ápr. 24. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!