Tí kívántátok már, hogy a testvéretek meghaljon?
13. kérdező! Így meg pláne nem! Ha 20 mondatot se beszéltetek, akkor mi francnak kívánnád a halálát? Itt van a kutya elásva.
Nekem egy bátyám van, 4 év korkülönbséggel. Én vagyok a fiatalabb. Voltam rá mérges, vesztünk össze nem egyszer gyerekkorunkban, volt, hogy seggbe is rugdalt, de hogy a halálát kívántam volna? SOHA!
Kérdező kérdésedre válaszolva: köztem és az öcsém között majdnem 12 év van, még együtt lakunk, most fejezem be az egyetemet. Nagyon szerettem volna mindig egy kistestvért, mindennél jobban szeretem a földön, nagyon jó testvérek vagyunk a nagy korkülönbség ellenére. Sajnálom, hogy a ti kapcsolatotok így alakult, én hatalmasat nyertem a testvéremmel.
23L, öcsém 12
"te tudnál szeretni egy olyan embert akivel életed során 20 mondatot beszéltél,..."
Én úgy tudom, hogy egy beszélgetéshez minimum 2 ember kell.
Ha igényed van beszélgetésre, akkor kezdeményezz te beszélgetést! Ez nem jutott még eszedbe?
A benned feszülő indulat és gyűlölködés miatt én két dolgot feltételezek:
Vagy nagyon gyerek vagy (12-14) és nem bírod elviselni, hogy a 20-22 éves bátyádnak vannak a korának megfelelő problémai, amikkel foglalkozik.
Vagy van valami mentális problémád, aminek a bátyád a céltáblája.
Vagy mindkettő együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!