Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » 20èv korkülönbség testvérek...

20èv korkülönbség testvérek hogy jönnek ki egymással?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 24. 14:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

21 év van köztünk (ő az idősebb)

Olyan mintha 2 anyám lenne, bár vele jobban megertjuk egymást azért a testvéri veszekedések megvannak.

Én nem szülnek ilyen nagy korkulombseggel.... De hát így alakult

2020. ápr. 24. 23:53
 12/21 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem rossz a nagy korkülönbség, nekem két sokkal fiatalabb testvérem van. Testvéri kötődés, közös gyerekkor nem volt. Minek szülnek ilyen nagy különbséggel testvért egyesek???
2020. ápr. 25. 07:49
 13/21 anonim válasza:
100%

Köztünk 13 év van. Én voltam a fiatalon becsúszott nem tervezett gyerek ő meg a várva várt trónörökös. Én nagyon vártam őt és szeretjük is egymást. Sokszor vigyáztam rá, segítek neki a mai napig az iskolában.

Igazából a hátránya annyi, hogy minden szigorúságukat rajtam élték ki a szüleim, a mai napig irányítani akarnak. Rá meg minden rá van hagyva...

2020. ápr. 25. 09:54
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is vigyáztam rájuk sokat, csak én nem akartam, hanem nekem kötelező volt. Nálunk is a kis trónörökös a kedvemc, a minden a csoda. Nekem csak a kötelesség, a szigor meg a kritika jutott mindig. Egykének lenni a legjobb.
2020. ápr. 25. 12:19
 15/21 Csakegysajt95 ***** válasza:

Apáék között 12 év van, féltestvérek. Időnként összefutunk egymással, de mivel messze lakunk a nagybátyáméktól így csak félévente egyszer. A kapcsolatuk jó, közös élmények is vannak. Anyámék között 5 év van a kapcsolat megromlott felnőtt korukra. Egy barátomnak 18 évesen született féltestvére egy másik anyukától, hát,ott szó szerint semleges kapcsolat van. Mondjuk számít,hogy együtt éltek vagy külön..na ők külön laknak. Azt mondja ő nem tud testvéreként tekinteni erre a kislányra mert olyan nagy a korkülönbség plusz nem is élnek együtt. Ahány élethelyzet, ahány személyiségtípus annyiféle variáció létezik. Lehet nektek lesz a legtökéletesebb testvéri kapcsolatok :)

Köztem és öcsém között 3 év van, mára már olyan semleges a viszonyunk. Még itthon lakunk mindketten, nem tudom ha a szülői házat elhagyjuk, mennyire fogjuk a családi találkozásokon kívül tartani a kapcsolatot.. jó kérdés. A kis korkülönbség nem mindig jelenti hogy megegyeztek és jó testvérek lesztek. Lehet pont a több év korkülönbség miatt lesz nektek jobb.. nem tudom.

Mondjuk én max 4 évet hagynák ki a testvérek között.

2020. ápr. 26. 02:56
 16/21 anonim válasza:
Nálunk 17 év a korkülönbség a nővérem javára. Sok tekintetben máshogy látjuk a világot, néha az agyamra megy (jó értelemben), de ettől függetlenül nagyon jó a kapcsolatunk, sok a közös program stb. :-)
2020. ápr. 26. 12:42
 17/21 anonim válasza:

Köztem és a nővérem közt 13 év van, az ő javára. 5 éves koromig élt otthon, utánna egyetemre ment, stb.

Szerintem amikir kicsi voltam, inkább olyan volt a viszonyunk, mintha az ő gyereke lennék,bár amikor komolyan kellett valamiről beszélni, pl, hogy édesanyával mi van, akkor mindig cinkostárs volt. :)

Az egyetem után született egy nálam 10 évvel fiatalabb kislánya, ő az unokahúgom. Nagyon szeretem, sokszor ő inkább testvérem, mint a nővérem, ám a nagy korkülönbség itt is látszik, néha gyermekem inkább, mint unokahúgom.

Most, hogy ő 15, én 25, nővérem pedig 38, úgy érzem, van 2 testvérem :)

És nagyon szeretem őket! :)

2020. máj. 1. 09:11
 18/21 anonim ***** válasza:

A párom elvan a testvérével, de olyan nagy bizalom nincs köztük, mint mondjuk a 3 évvel fiatalabb testvérével.

Én viszont szeretem a kislányt nagyon, sok mindent megbeszélünk, elmond, tanácsot kér, mintha a kistestvérem lenne.

2020. szept. 19. 23:41
 19/21 anonim ***** válasza:
Én is így érzek irántad, mintha a nagytesóm lennél! <3
2020. szept. 20. 00:27
 20/21 anonim válasza:
67%
Kedves 12-es. Tudod, van az, hogy például anyuka 3 gyereket szült, de meghalt idő közben a második. Sajnos ilyen is van, emmiatt is lehetnek nagyobb különbségek. 26L
2020. okt. 30. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!