Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Lányok! Mit gondoltok erről?

Lányok! Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Ha az öccséteknek lenne egy csaja akkor érdekelne titeket hogy milyen a csaj(úgy minden, normális-e, hogy viselkedik..... )

Vagy inkább az öccsétekre hagynátok,és nem is érdekelne vagy cikinek gondolnátok ezt az egész helyzetet?

Találkoznátok vele, megismernétek?

2020. ápr. 14. 11:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a kérdést. Ha olyan kapcsolatban vagyok az öcsémmel, hogy megbeszéljük az ilyeneket, akkor természetesen kérdeznék róla és ha a helyzet úgy hozza, szívesen megismerném. Ha nincs olyan jó kapcsolatunk, akkor nem firtatnám, elmondja ha akarja.
2020. ápr. 14. 11:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
engem érdekel, hogy a húgom milyen pasival van együtt :D de nem annyira hogy közbeszóljak :D
2020. ápr. 14. 11:35
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Öcsémre hagytam eddig is. Volt barátnője, aki megcsalta, akkor mondtuk neki hagyja a fenébe. Ugyanúgy járnak. Ő dolga.
2020. ápr. 14. 11:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy alakulna szívesen megismerném pld. ha hazahozza, vagy csinálhatunk közös programot, ez nem ciki. Piszkálni nem kezdeném, hogy meg akarom ismerni, el tudja dönteni, hogy megfelel -e neki, ebbe nincs másnak beleszólása.
2020. ápr. 14. 11:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha már tartósabb a kapcsolat, akkor nyilván érdekelne, mert jól funkcionáló családokban ez így működik.

Ha az öcsém úgy gondolja, hogy megérett a kapcsolata annyira, hogy hazahozza bemutatni, akkor magam alakítom ki a véleményemet arról, hogy hogy viselkedik.

Ha utána megkérdezne, na hogy tetszett az xy, akkor őszintén elmondanám, ha jó, ha rossz.

Ha nem kérdezi, akkor talán nem mondanám, ... de a fene tudja, helyzetfüggő.

2020. ápr. 14. 12:28
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
Persze, hogy érdekelne, milyen a csaj. Főleg, ha már komolyabb a dolog. DE! Csak akkor mondanék véleményt róla, ha az öcsém rákérdezne. Egyébként nem szólnék bele, nem nekem kell megfelelnie a lánynak.
2020. ápr. 14. 13:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Persze hogy érdekelne, mire hazahozza már előre lenyomoznám a családját is..:) De amúgy viccet félretéve persze, alapvetően szeretnék a barátnőivel jóban lenni, de ha nagyon nem vagyunk egymásnak szimpik, hagyom, könyörögni se fogok hogy szeressen, akkor teljesen öcsémre hagyom, majd szól ha van valami amiről tudnom kéne
2020. ápr. 14. 20:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Az attól függ milyen a kapcsolatod a testvéreddel ha jó akkor úgyis meg beszéli veled és szívesen be is mutatja. De ha rossz akkor hagyd majd ő szól ha eljön az ideje.
2020. ápr. 16. 05:44
 9/10 anonim válasza:
Én mindenképp az öcsémmel beszélnék róla. Ha mondjuk a lány átjön és van pár órájuk kettesben akkor nem beszélgetném végig a csajjal az egészet hanem hagynám őket. Ha mondjuk van egy közös ebéd a családdal meg vele, akkor megfigyelném a viselkedését és ha mondjuk valami nem tetszik benne pl.: csúnyán beszél akkor később az öcsémnek( mikor már elment a lány) epmondanám, hogy miért nem szimpatikus aztán vagy meggyőzöm vagy nem ért velem egyet. De az is epőfordulhat, hogy neki van igaza, és én nem ismerem eléggé a lányt.
2020. jún. 16. 10:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Csak akkor ha komoly a kapcsolat, egyébként nem vagyok kíváncsi minden kis luvnyára akivel kevereg.
2020. jún. 17. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!