Lányok! Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Ha az öccséteknek lenne egy csaja akkor érdekelne titeket hogy milyen a csaj(úgy minden, normális-e, hogy viselkedik..... )
Vagy inkább az öccsétekre hagynátok,és nem is érdekelne vagy cikinek gondolnátok ezt az egész helyzetet?
Találkoznátok vele, megismernétek?
2020. ápr. 14. 11:16
1/10 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Ha olyan kapcsolatban vagyok az öcsémmel, hogy megbeszéljük az ilyeneket, akkor természetesen kérdeznék róla és ha a helyzet úgy hozza, szívesen megismerném. Ha nincs olyan jó kapcsolatunk, akkor nem firtatnám, elmondja ha akarja.
2/10 anonim válasza:
engem érdekel, hogy a húgom milyen pasival van együtt :D de nem annyira hogy közbeszóljak :D
3/10 anonim válasza:
Öcsémre hagytam eddig is. Volt barátnője, aki megcsalta, akkor mondtuk neki hagyja a fenébe. Ugyanúgy járnak. Ő dolga.
4/10 anonim válasza:
Ha úgy alakulna szívesen megismerném pld. ha hazahozza, vagy csinálhatunk közös programot, ez nem ciki. Piszkálni nem kezdeném, hogy meg akarom ismerni, el tudja dönteni, hogy megfelel -e neki, ebbe nincs másnak beleszólása.
5/10 anonim válasza:
Ha már tartósabb a kapcsolat, akkor nyilván érdekelne, mert jól funkcionáló családokban ez így működik.
Ha az öcsém úgy gondolja, hogy megérett a kapcsolata annyira, hogy hazahozza bemutatni, akkor magam alakítom ki a véleményemet arról, hogy hogy viselkedik.
Ha utána megkérdezne, na hogy tetszett az xy, akkor őszintén elmondanám, ha jó, ha rossz.
Ha nem kérdezi, akkor talán nem mondanám, ... de a fene tudja, helyzetfüggő.
6/10 anonim válasza:
Persze, hogy érdekelne, milyen a csaj. Főleg, ha már komolyabb a dolog. DE! Csak akkor mondanék véleményt róla, ha az öcsém rákérdezne. Egyébként nem szólnék bele, nem nekem kell megfelelnie a lánynak.
7/10 anonim válasza:
Persze hogy érdekelne, mire hazahozza már előre lenyomoznám a családját is..:) De amúgy viccet félretéve persze, alapvetően szeretnék a barátnőivel jóban lenni, de ha nagyon nem vagyunk egymásnak szimpik, hagyom, könyörögni se fogok hogy szeressen, akkor teljesen öcsémre hagyom, majd szól ha van valami amiről tudnom kéne
8/10 anonim válasza:
Az attól függ milyen a kapcsolatod a testvéreddel ha jó akkor úgyis meg beszéli veled és szívesen be is mutatja. De ha rossz akkor hagyd majd ő szól ha eljön az ideje.
9/10 anonim válasza:
Én mindenképp az öcsémmel beszélnék róla. Ha mondjuk a lány átjön és van pár órájuk kettesben akkor nem beszélgetném végig a csajjal az egészet hanem hagynám őket. Ha mondjuk van egy közös ebéd a családdal meg vele, akkor megfigyelném a viselkedését és ha mondjuk valami nem tetszik benne pl.: csúnyán beszél akkor később az öcsémnek( mikor már elment a lány) epmondanám, hogy miért nem szimpatikus aztán vagy meggyőzöm vagy nem ért velem egyet. De az is epőfordulhat, hogy neki van igaza, és én nem ismerem eléggé a lányt.
10/10 anonim válasza:
Csak akkor ha komoly a kapcsolat, egyébként nem vagyok kíváncsi minden kis luvnyára akivel kevereg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!