Mit csinálnátok ha rányitnátok a húgotokédra szex közben?
Sztem amit nagyon fontos tudni és vhogy tudatni, az az, h a szexxel csak annak tudatában szórakozzanak, hogy nincs 100%-os védekezés. És 16-17 évesen, egy érettségi nélkül nem lehet akkora buli azzal szembesülni, hogy egyszer csak terhes lettél, és már nem csak a saját, hanem egy másik kis ember életéért felelős vagy... Még ha a sràc normális és veled marad is...
Sztem azt megcsinálhatod, h elhívod sétálni,h beszélni szeretnél vele, először csak hétköznapi témákról, utána meg esetleg elmondod, h "figyu, arról van szó, h egyszer véletlenül láttalak tèged a barátoddal a szobádban." (Semmiképpen ne úgy kezdd, h "láttam amikor a Pisti épp kinyalt...") Megmondhatod h aggódsz, mert nagyon szereted őt mint húgodat, kérdezd meg, hogy a körülményekre nagyon figyelnek-e (védekezés, higiénia, stb), jól érzi-e magát a kapcsolatban, szereti-e a srácot, érzi-e, h a srác is szereti és tiszteli őt, és biztosítsd arról, hogy bármi kérdése, óhaja sóhaja van, nyugodtan mondja neked.
Sztem tesók között ez így korrekt, meg ha beszélgetni hívod el, akkor sejtheti h nagyobb téma jön, talán nem éri majd akkora hidegzuhanyként, ha felhozod ezt a kérdést.
23-a: a szexxel csak annak tudatában szórakozzanak, hogy nincs 100%-os védekezés. És 16-17 évesen, egy érettségi nélkül nem lehet akkora buli azzal szembesülni, hogy egyszer csak terhes lettél, és már nem csak a saját, hanem egy másik kis ember életéért felelős vagy...
Mi a szar közé van az érettséginek a szexhez? Semmit nem ér a mai világban a papír meg a végzettség, és semmi köze ahhoz, ki, mennyire felnőtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!