Önző lennék? Mit tennétek a helyembe?
Én elhalasztanám.
Mivel nem házasodnék csak azért, mert valami miatt házasság kell, kizárt a kényszer, tehát ráérek akkor, amikor velem lehet, akit szeretnék.
Hogy te mit csinálsz, az meg a te dolgod.
Akik amellett kardoskodnak, hogy halassza el a kérdező, belegondoltak, hogy ha ilyen közel a dátum, akkor valószínűleg ki vannak fizetve a dolgok, amiket ugye buknak, ha lemondják...
Kérdező, ez a ti döntésetek, ha ti meg akarjátok tartani így, akkot tegyétek meg.
Szerintem az a legjobb érv, amit az előző oldalon mondott valaki, ha lemondjàtok, ki tudja hány év múlva lesz megint időpont, ami mindenkinek jó.
Menjetek el, házasodjatok össze, ha a két tanúzás nem zavar, aztán a vírus után csaptok egy nagy bulit családilag.
(Én lemondanám amúgy, de magam miatt, nem a rokonokért, én nem szeretnék kéttanús esküvőt. De csak emiatt, semmiképp sem külső nyomásra! Ha nektek ez oké, akkor nem mondanám le.)
Én is megtartanám. A házasságkötés a kettőtök dolga, az időpont le van foglalva, gondolom mindent eköré szerveztetek.
Mellesleg ki tudja, meddig tart a járvány, ki tudja, meddig lesznek lezárva a határok, a helyzet eszkalódhat, kijárási tilalom is lehet és akkor lehet, egyhamar biztosan nem tudtok összeházasodni.
Abba is gondolj bele, hogy ha netán előbb-utóbb már esküdni sem lehet, hónapokkal később, amikor ismét lehet majd, megsokasodnak az időpontok és irtó nehéz lesz új időpontot találni, főleg olyat, ami a kint élő rokonoknak is mind megfelel majd.
Én biztosan megtartanám, később meg lehet közösen ünnepelni majd. Ha ezt nem érti meg a testvéred, akkor egy idióta. Amúgy is idióta az olyan, aki zsarolja a másikat, főleg a legundorítóbb "többé nem beszélek veled" módszerrel. Akkor maradjon magának, sőt, máskor sem kell jönnie, így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!