Mit csinálnátok akkor ha ilyen helyzet alakúlna ki?
Sok volt újabban a konfliktus a barátom miatt nekik nem szimpatikus... nem tetszik nekik hogy mentem hozzá hétvégente (most ugye nem tudok) teljesen más személy, anyám irányító alkat ő meg nem engedi hogy irányítsa ebből van a gond, és persze én voltam a két ember között akinek választani kellett.
mit tennétek?
pl:anyám meg akarta szabni mikor feküdjek le vele, neki milyen időpont jó hogy elhiggye hogy nem csak szexre kellek neki vagy ez el hangzott hogy csináljuk de csak gumival..
13, a probléma ott van, hogy a kérdezőhöz hasonló kislányoknak fingjuk sincs a védekezésről, csak egy kicsit berakta, csak két centire dugta be, csak odadörzsölte, de azt mondta kihúzza, jé, miért vagyok terhes?
Ezért mondja anyuka, hogy csak gumival, az a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!