Valaki más is volt/van már így? Mi lehet a megoldás?
17 vagyok, van egy húgom, aki ezen a héten lett 15.
Féltékeny és irigy vagyok rá mert ő szebb, mint én. Úgymond bárkit megkaphat, akit akar, mert szép és jó alakja van. Természetes szépség, smink néllül is gyönyörű, de én 2 kg sminkkel is csak tűrhető vagyok (pl.: ballagási fotóm is ezt igazolja).
Több követője is van instán, egy képét 250+ ember likeolja, az enyémet meg max 35.
A sulijába (nem egy iskolába járunk) ő népszerű, sőt még az én sulimban is egy csomó ember ismeri, de rólam ez nem mondható el.
A tanulás is könnyebben megy neki. Ha én tanulok több órát egy TZ-re, az nekem max 3-mas, de ha ő tanul fél órát, akkor 4-es vagy 5-ös lesz.
Tudom, hogy ezek kis problémáknak tűnnek, de nekem ezek nagynak számítanak. És azt is tudom, hogy ilyen vészhelyzetben, mint a koronavírus, nem ilyenekkel kellene foglalkoznom, de ez engem akkor is bánt.
Azt is tudom (mondhatni), hogy nem máshoz kellene hasonlítanom magam, hanem saját magamhoz. De az is bánt, hogy magamhoz képest is rossz vagyok minden szempontból.
Kedves kérdező! Én az osztály hivatalos buta, csúnya lánya voltam, a legközelebbi barátnőm meg pont a tökéletes, modellkedő, zseni lány.
Keserves érzés volt a barátjának lenni. Többször meg is szakadt a kapcsolat a féltékenységem miatt de aztán mindig újra egymásra találtunk. Ahogy telt az idő, egyre kevesebbet találkoztunk de egyre nagyobb büszkeséggel töltött el, hogy egy ilyen klassz lányt még mindig jó barátnőmnek mondhatok. Nem csak a külseje maradt szép, hanem hatalmas szive van és ezt csak az idő múlása igazolta egyre jobban.
Már 30-on felüliek vagyunk, pár hónapja futottunk össze egy kávéra. Tőle kértem egy kis stilustanácsadást, ő pedig tőlem krém tippet mert nagyon beráncosodott a szeme környéke... :D
Szerintem próbáld meglátni a húgod jó tulajdonságait is belül és akkor magadban is hamarabb veszed észre azokat. Végül ne feledd, ő a testvéred és bármi történik a szüleitekkel ti maradtok csak egymásnak!
Úristen! Hát vannak itt a fejekben bajok rendesen!!!
A kérdező tehát legyen arra büszke, hogy van egy szép, okos, vonzó húga, de ő maga meg csúnya??
Eszem megáll komolyan mondom! Ilyen gyökér emberekkel is már rég találkoztam.
Kedves 15. Válaszoló:
A legjobb barátnőd - aki egy csinos, vonzó lány - fogadjunk hogy csak azért barátkozott veled, mert melletted még szebbnek tűnik.
Nagyon okos vagy, légy büszke arra, hogy te olyan csúnya vagy mint a kórság😂
Szia.
Nálunk pont ez van a húgom a szép és az okos.
Mindig azt hallgatam,hogy a tesom milyen sokra vissza a tesom így a tesom úgy suli után fordult a kocka.
Hiába szép hiába megy neki könnyebben a tanulás nem vitte semmire mert szart az egészre a szépsége meg mulandó.
Szóval lehet nálatok is ez lesz simán viheted többre mint ő én a helyedbe rengeteget tanulnák és megmutatnam neki ,hogy jobb vagyok nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!