Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Elfogadnátok ezeket a feltétel...

Elfogadnátok ezeket a feltételeket?

Figyelt kérdés

Nővérem gondolkodott már az esküvőén 1.5 év múlva lesz, beszélhettünk róla, hogy hogyan képzeli el,de szerintem pár dolog abszurd,ti ezeket elfogadnátok?

1.szűk családi kör kb 15 ember,csak polgári esküvő templomi nem is lenne.

2. Senkinél nem lehet elől a telefon a ceremónia alatt és után kb 1 óráig,mert nem a mobilozó arcokat akarja látni,hanem a szeretteit ,és különben is felbérelnek fotóst és nem azért fizet neki.

Lehet majd telefont is használni,de ez a kérése lenne,hogy az adott idő amit kért ne vegye elő senki utána mindenki azzal fényképezik amivel akar.

Szerintetek ez nem durva? Jó persze megértem az ő esküvőjük,de te ezt elfogadnád ?

3. Nem lehet kisgyerek az esküvőn, óvodás és kisiskolás sem, (családba nincs is)

4. Nekem az is fura,hogy a nővérem párjának van egy húga annak van egy barátja akivel 3 éve vannak együtt és ezt a fiút a húg barátját évente 2x látja a család, szülők és ők is,nem is beszéltek még soha és nem hívná meg az esküvőre, számára ő egy idegen,és ő csak a tényleg barátok és családtagokat hívná meg

5. Nem szeretne koszorúslányokat

6. Egyedül vonulna oltárhoz

7.sajàt szöveget írna az eskühöz

8.senkitől nem fogad el pénzt mindent párja és ő áll, szerinte ha a családba adnának pénzt biztos benne,hogy konfliktus adódna mert beleszólna az aki adja a pénzt

9. Nem lenne élőzene, nővérem utálja a mulatós zenét, ő arra gondolt,hogy a meghívottak írják össze a kedvenc dalok együtteseket,és azt játszák majd le

Kb ezeket sorolta fel,hogy ő ezeket képzeli el, párjával beszéltek erről néha feljönn náluk a téma,és a párjának is okés

Párja kérése

1 szűk családi kör 15 fő.

Gyerek és a teloban benne van

Ő se szereti a mulatóst,neki is jobban bejön ez a dal választos ötlet

kék a kedvenc színe kék öltönye lenne,és a nővéremtől is kék kiegészítőket szeretne látni, hogy összehangban legyenek

A kutya lenne a gyűrű hordozó,csak be kéne tanítani

Szerintetek nem fura, elfogadnád

Van benne olyan pont aminek nem örülnél ? kisgyerekes dolgot leszámítva mert tényleg nincs kisgyerek a család és barátoknál

2020. márc. 29. 06:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/105 anonim ***** válasza:
97%
Neked semmit nem kell elfogadni. Egy dologhoz van jogod, elmenni, ha meghívnak, vagy lemondani. Amúgy meg nalunknigy csak szűk család volt jelen, amij a férjem kerese volt, én ugyanis tökéletesen boldog lettem volna két városházi tanúval is. Marhára nem érdekelt, kinek mi a véleménye róla, nalunknigy volt jo.
2020. márc. 29. 09:36
 32/105 anonim ***** válasza:
97%

A mi esküvőnk kb.10 perces volt,10en voltunk,meg az anyakönyvvezető. Nem volt templomi,mert nem vagyunk vallásosak,és bár a tesómék azok,elfogadták,hogy ki így szeretnénk. A ruhám nem fehér,habos-babos ruha volt,hanem egy színes,bármikor felvehető ruha. Utána egy étteremben ebédeltünk,és otthon tortàztunk. Tökéletes volt,mivel egyinkünk se szereti a nagy felhajtást. Nagy a család,de senki nem vette zokon,hogy nem volt óriási lagzi.

Süt belőled az irigység és a rosszindulat. A nővéred esküvője olyan lesz,amilyennek a párjával akarják. Majd a sajátod meg olyan lest,amilyennek te akarod. Kívánj sok boldogságot a nővérednek,és érezd jól magad,ha elmész.

2020. márc. 29. 09:44
 33/105 anonim ***** válasza:
93%
Azt írtad hogy nincs a családban gyerek. Akkor miért fáj hogy nem mehetnek? :-D
2020. márc. 29. 10:02
 34/105 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem mindenki olyan esküvőt tart,amilyet szeretne ,ha valakinek nem fogadható el,akkor ne menjen .

Én azért megyek esküvőre,hogy a párt ünnepeljük és velük együtt örüljünk. Na most ennek azért elég fontos alapköve,hogy tetszen nekik a saját eskvőjük . Nem kell önző disznónak lenni :D

2020. márc. 29. 10:16
 35/105 anonim ***** válasza:
86%

Ennyire nem szereted a nővéredet?

Ha szeretnéd, örülnél a boldogságának, segítenéd, hogy minden flottul menjen az esküvőjén.

2020. márc. 29. 10:23
 36/105 anonim ***** válasza:
9%
Persze itt leugatják azt az embert, akinek ez a dolog nem tetszik normális indokkal ellátva. Sok beszűkült látáskörű proli van itt, akiknek minden mindegy csak legyen valahogy.... nyugodtan lehet lepontozni, de akik ezeket a feltételeket elfogadják buták.. én ezért is zárkóznék el a részvételtől, ha a testvérem, ha nem
2020. márc. 29. 10:24
 37/105 anonim ***** válasza:
94%

36!

Az a beszűkült látókörű, aki nem tudja elfogadni, hogy más emberek máshogyan gondolkodnak. Az esküvő két emberről szól, olyan kell hogy legyen, amilyennek ők akarják. Másnak nincs beleszólása, pont ugy, ahogy az is csak rajuk tartozik, hogy akarnak e gyereket vagy, kékre festik a nappalit vagy feketere, egy szobában alszanak vagy külön, stb. Az o dolguk. Ok örülni fognak nekkk, ha egy ilyen ember, mint te, nem megy el az esküvőjükre.

2020. márc. 29. 10:32
 38/105 anonim ***** válasza:
10%
Ha valaki így gondolkodik mint a kérdező testvére, akkor oda azt a 15 embert is kár hívni. Az ilyen embernek elég volna a 2 tanú és pont.
2020. márc. 29. 10:34
 39/105 anonim ***** válasza:
94%

38!

Még mindig az ő dolguk eldönteni kit hívnak meg. Nem a tiéd és nem a kérdezője. Te nem mész, mert közöd nincs hozzájuk, ő meg nem megy, ha nem akar. Ennyi

2020. márc. 29. 10:40
 40/105 anonim ***** válasza:
9%
A kutyákat utálom. Amiatt nem mennék az esküvőre, minden más ok. Ha nekik ez a tökéletes, csinálják. A fentiek közül az én esküvőmön egy se szerepelne.
2020. márc. 29. 10:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!