Majdnem 20 év kor különbség nem sok ez egy kicsit?
Édesanyám kijelentette, hogy az új párjától szeretne másfél vagy 2 év múlva gyereket. Most vagyok 18 és ha így megy vagy 19 vagy 20 leszek. Valahogy nem tudom elképzelni, hogyan lehet úgymond így fenntartani egy "testvéri" kapcsolatot.
Valakivel volt már ilyen?
18/L
Igyekezz ne bebeszélni magadnak, hogy nem kívánod kistestvért. Fogadd öt el, szeresd, hiszen a testvéred. Együtt játszani csak hébe-hóban tudtok, de nem igen tudsz majd a játszópajtása lenni.
A lényeg: ne tekintsd őt "ellenségnek"!
Testvérek lesztek. Rajtad múlik, hogy milyen szoros lesz a kapcsolatotok.
Nem egyedüli eset.
Ahol pl több gyerek van, előfordul, hogy az első és a negyedik között 18-18 év is van.
Édesanyám volt a legidősebb, utána még hét testvére született. 18 éves volt, mikor a legkisebb testvére született.
20 éves volt, mikor megszülettem. A nagymamám sokat vigyázott rám. Ezért majdhogynem egytt nőttünk fel a legkisebb nagybátyámmal.
Ez a nagybátyám, ugyanolyan szoros testvéri kapcsolatban van az anyukámmal, mint a többi húga meg öccse.
A széles famíliában féltestvérekre is van példa ilyen kirkülönbséggel, és ugyanúgy szeretik egymást, mint az " egész" testvérekkel.
Ne dilemmázz ezen. Ha kesz, szeresd. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!