Az van, hogy az Anyám meg a barátja ( nevelő apám) szeretnének gyereket. És egy kicsit sok lenne a kor különbség.12/L vagyok. Ês nem tudom, hogy ezt hogyan kéne megélnem?!
15 voltam, mikor a féltesóm megszületett. Most 20 éves, jó a kapcsolatunk a mai napig.
A fiam 14, a legkisebb 6 hónapos. Imádják egymást.
Szerintem nem lesz semmi gond. :)
Volt lány osztálytársaimnak 16-7 évesen született testvérük.
Az egyiküknek húga lett, másikuknak öccse. (Öcsis osztálytársamnak ugyanazok voltak a szülei, hugisnak másik apától)
Nem varrták a csajok nyakába a tesókat, ugyanúgy éltek tovább,mint eddig. Persze néha vigyáztak rájuk, meg segítettek amiben kell..de az belefér. Ha anyukád értelmes ember, akkor tudja, hogy magának és a párjának szül gyereket (neked csak testvért) és nekik kell felnevelniük, nem a lányuknak.
Egyébként most még tényleg hatalmasnak érezheted a korkülönbséget, de majd ha te leszel 30 körül,a tesód 20,az már nem vészes. Legalább már nem lesz olyan problémád, hogy elszedi a játékaid (barbie baba,akármi), sőt ha húgod lesz, akkor a ruháid addigra hatszor kinõvõd, míg ő 12 lesz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!