Az van, hogy az Anyám meg a barátja ( nevelő apám) szeretnének gyereket. És egy kicsit sok lenne a kor különbség.12/L vagyok. Ês nem tudom, hogy ezt hogyan kéne megélnem?!
Minden helyzet es sors más, mások a körülmenyek.
Nem lehet azt mondani, h a szomszedoknak is bejött , tehat te is boldog leszel igy, az sok mindenen múlik.
Az én lányom tiz éves , én 41 , de nem vagyok ilyen vállalkozó szellemu es merész mint anyukád.
A helyzet sokat változna , az biztos , és nem biztos h pozitivan. Egy gyermek fejreallitja a családot , anyagilag es idegileg .
Ilyenkor derül ki a legtöbb nö szamara altalaban, h a drága " párja" nem való se apának , se férjnek, addig valahogy becsapta magát.
Ha anyukadat a tenyerén hordozza, mindent megad neki / nektek , kedves, akkor jó lehet miert nem
Semmi extra, de 99%, hogy bébicsősz leszel. :(
Sajnos... nálunk is az összes unokatesóm az én nyakamba volt varrva állandóan, mert a "felnőttek beszélgetni akarnak".
Hát én meg rohadtul nem két háromévest akarok pesztrálni.
Egyébként nem sok közöd lesz hozzá, 14 év korkülömbség rengeteg.
"Eddigi válaszolók idióták. Tipikus magyarok. Undorítóan rosszindulatú és pesszimista nép ez." - Te pedig egy rosszindulatú, ostoba, előítéletes, bunkó paraszt vagy. Én, mint magyar ember nem vagyok rosszindulatú. Kikérem magamnak, te hungarofób gyökér.
Egyébként kérdező, a kérdésedre válaszolva, neked egyáltalán nincs beleszólásod, ez az ő közös döntésük. Ha terhes lesz az anyud, akkor a kamaszkori kitöréseidet ne zúdítsd rá, mert egy terhes nőnek nem tesz jót a feszült környezet. Amúgy pozitívan kell állni a dolgokhoz, így nagyobb esélye van annak, hogy nem következik be a pokol. Ha anyud egy felelősségteljes ember, akkor semmi ok az aggodalomra, mert akkor biztos nem az lesz a vége, hogy neked kell majd nevelned a kicsit. Szóval nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!