Tönkre tennéd-e a testvéred azért, mert gyűlölöd a párját?
Nekem nincs testvérem. Ilyenkor úgy érzem, jó is, hogy nincs. Ismerősömről van szó. Annyira utálja őt a párja testvére, hogy teljesen tönkretette a párját. Mivel rajta nem talált fogást, ezért előbb a szüleit hangolta a testvére ellen, majd a vállalkozását is ellehetetlenítette (ezt nem írnám ide, hogyan). Folyamatosan rágalmazta a rokonok, ismerősök előtt, de olyan ügyesen, hogy mindenki elfordult tőle. Nemrég elköltöztek 500 km-re, mert gyakorlatilag már tönkrementek volna, ha nem lépnek. Teljesen új életet kezdtek, mindenkitől távol, senkivel nem tartják a kapcsolatot a családból. Nagyon sajnálom őket, mert "bűnük" csak annyi volt, hogy jobban éltek, mint a testvér, és a gyűlölt pár volt a húzóerő.
Csak kíváncsi voltam, más is tud-e ennyire utálni egy rokont, hogy még a saját testvérét is beáldozza, csak a gyűlölt személynek rossz legyen.
Kérdező: ugye, azt tudod, hogy ebben a témában ki a valódi bűnös? A testvérek anyja. Ő szítja a tetsvérféltékenyésget, ő fordítja egymás ellen a tetsvérkeet és ő az, aki gyűlölködik és nem tű meg más nőt a környékén sem. Értsd: a sógornőt sem.
Csak szólok, mielőtt nagyon elvadulnál a hülyeségeiddel.
12-est hiába pontoztátok le, jó helyen kapisgál. Én mondjuk az anya helyett egyetemlegesen mindkét szülőt hibáztatnám, de egyébként egyetértek vele.
Eleve mi az, hogy a szülőket az egyik gyerek a másik ellen tudja fordítani? Normális esetben ilyenkor a szülők helyre teszik az áskálódó gyereküket, és ha valakivel romlik a viszonyuk, az inkább ő lenne.
Direkt eleve nem ártanék. De azért tönkretenni a testvérem megélhetését, mert nem tetszik a párja, nonszensz.
Ha a szülő partner ebben, akkor ott már eleve nem oké valami.
Nálunk is hasonló a szituáció, de ott a szülői támogatás miatt áskálódott a testvér. Szerencsére talpraesettebb a másik testvér és ilyen áron nincs szűksége a szülői támogatásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!