Miből gondolja, hogy zavar?
Figyelt kérdés
A bátyám viselkedése kissé furcsa, nem értem hogyan gondolkozik. Nagyon sokszor nem keres, általában én keresem őt és amikor megkérdezem, hogy miért nem keresett akkor mindig az a válasz: nem akartalak zavarni! Én soha semmilyen formában nem mutattam felé azt, hogy ő zavarná engem. Kérdeztem már tőle, hogy ezt hogy érti, konkrét választ sosem kapok. Mi lehet ennek az oka? 30/N2020. jan. 31. 07:29
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm még egyszer, hogy időt fordítottatok erre a kérdésre.
2020. febr. 1. 07:46
12/14 anonim válasza:
Amikor beszélgettek ne az legyen a téma, hogy ki mikor miért nem hívja fel a másikat, hanem csak időnként hívd fel, ha úgy érzed, szeretnéd tudni, mi van vele (ha van felesége, vele is), de ne legyél tolakodó, a végén örüljél annak, hogy hallottad a hangját, esetleg finoman megjegyezhetnéd, hogy néha te is felhívhatnál, jólesne, hogy tudom, te is gondolsz rám. Csak ennyi. Aztán ha nem hív, egy hónap múlva megint felhívhatod. Én ezek után (amit itt leírtam) mindig csökkenteném a hívásokat, ill. növelném a hívások közötti időt.
13/14 anonim válasza:
folytatás: és időnként rendeznék családi összejöveteleket, amikor meghívom a családtagokat magamhoz, névnap, születésnap, stb. hogy ne kerüljön ki a bátyád sem a családi együttlétekből.
14/14 A kérdező kommentje:
Mostanság tényleg senki nem érdekli, csak amit már írtam is, a foci és az azzal járó dolgok. Nincs még családja, egy barátnője van akivel már nagyon régóta együtt vannak de megromlott a kapcsolata vele is. Amúgy nem szeretném se én sem anyáék ha a foci miatt valami bajba keveredne, verekedés, stb...
2020. febr. 1. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!