Mit tegyek ha a húgom cigizik 15 évesen?
Figyelt kérdés
Rajtakaptuk a húgomat cigivel többször is, 15 éves, a baráti társaságában is cigiznek.Ha elmegy csavarogni van, hogy a megbeszélt idő helyett csak estére jön haza, nem lehet vele beszélgetni.Most nemrég pedig vágásokat és ilyen égetésszerű sebeket is észrevettünk a kezén.Ezek komoly dolgok, teljesen kivagyok, hogy mi lesz így vele :(2020. jan. 29. 23:54
11/13 anonim válasza:
15 voltam mikor rászoktam. Apám tudta hogy nem szabad tiltania mert amig nem tudta a szobában és a garázsban bagóztam ahol minden nagyon gyúlékony. Nem ment el a bátyámról aki szintén 15 volt és a garázsunkban cigizett és mikor apum kiment ő ilyedtében eldobta a cigit a benzin mellé,szerencse hogy nem lett nagy baj.
Nekem soha nem tiltották mert nem érdemes. Annak ellenére is cigiztem volna csak akkor sunyiba.
Ha rá akar gyujtani a hugod akkor rá is fog ebben tuti lehetsz. Nem lehet tiltani. Az meg hogy te felháborodsz,hát nem sok közöd van hozzá! A szüleidnek mondd el esetleg aztán kitudja mi lesz
12/13 anonim válasza:
Örülj neki, hogy csak ennyit csinál. A mai 15 évesek nagytöbbsége hétköznap is piál meg bulizik hajnalig, skippelik a sulit, füveznek, drogoznak. Nem egy olyan lányt ismerek aki ilyen életvitelt folytat + olyan képeket posztolnak instára, hogy egy hivatásos is megirigyelné. Belinkenék egyet, csak törölnék úgyis...
13/13 anonim válasza:
Honnan van rá pénze? Mert ugye 15 évesen még nem dolgozhat, zsebpénzt meg ezek szerint túl sokat kap, ha telik neki bagóra. Amúgy a vagdosással meg az égetéssel már inkább szakember foglalkozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!