Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi a véleményetek róla, ha a...

Mi a véleményetek róla, ha a testvéreknek egymáshoz közel van a szülinapjuk?

Figyelt kérdés
Mondjuk 1 hónapon belül.

2019. nov. 23. 16:19
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
65%
4 perc is közelinek számít?
2019. nov. 24. 01:58
 22/31 anonim ***** válasza:
87%
Felháborító, hogy a szülők a nemi életüket nem az előző gyerek(ek) születésnapja(i) szerint élik.
2019. nov. 24. 10:23
 23/31 anonim ***** válasza:
60%

Borzasztó!!!!!!!

Valakinek 3-4 PERC van a születésük között,ehhez mit szólsz?!

2019. nov. 24. 13:15
 24/31 anonim ***** válasza:
60%

Az uncsitesómék 3 év különbséggel születtek ugyanazon a napon. December 26-án😃.

Sokáig nem is tudták,hogy most a karácsonyt vagy a szülinapot ünneplik. És ha az utóbbit,melyikük szülinapját.😃.

2019. nov. 24. 13:30
 25/31 anonim ***** válasza:
20%

Nem tudom miért kell ilyen büdös bunkónak lenni. Ettől most jobban érzitek magatokat remélem.

A legjobb barátnőmnek is egy héttel a bátyjáé után van van a születésnapja és az övét sose ünnepelték. A bátyja kapott tortát, ajándékot, a barátnőm meg egy ígéretet, hogy majd jövőhéten őt is felköszöntik. De aztán mindig max két puszit kapott, meg hogy hát múlt héten volt torta, mit akar. :(

Mikor már nagyobbak voltunk, volt zsebpénzünk, a barátnőkkel összeadtunk neki egy tortára a születésnapján. Szegény sírt mikor odaadtuk.

Szóval szerintem igen is fontos egy gyereknek, hogy évente egy órát csak arra szánjanak, hogy őt felköszöntsék. Szerintem ez nem olyan teljesíthetetlen dolog.

2019. nov. 24. 14:05
 26/31 anonim ***** válasza:
88%

Mi a baj,25-ös?

Itt senki nem volt bunkó. Csak poénosan írták/írtuk le a tapasztalatainkat.

Konkrétan én írtam a karácsonyi uncsitesómékról. Viccböl írtam az utolsó mondatot,bár míg kicsik voltak,tényleg nem tudták,mi ez a felhajtás körülöttük. De mind a kettő minden évben külön tortát és ajándékot kapott. Sőt,külön volt szülinapi és karácsonyi ajándék.

Arról,hogy a barátnőd szülei ezt nem tették meg,itt senki nem tehet. Így ne itt vezesd le az emiatti feszültségedet,hanem esetleg ott,ahol erről tehetnek.

Komolyan,egy ilyen banális kérdésnél is bunkózni,vitát gerjeszteni kell?

Komolyan nem értem!

2019. nov. 24. 14:38
 27/31 anonim ***** válasza:
58%

Sajnos én se értem utolsó miért kell ilyen bunkón reagálni egy teljesen normális hangnemben feltett kérdésre. Ha neked nem inged nem veszed magadra, de olvasd csak el a válaszokat hogy nekiugrottak a kérdezőnek.

A barátnőm példájával pedig arra akartam rávilágítani, hogy ez igenis valahol lehet probléma és lehet a szülőben föl se merül, vagy csak simán nem érdekli, hogy a gyereknek rosszul esik, hogy egy órát nem tudnak rászánni.

Na de mit is várok itt a gyakorin, ahol a gyereknek kuss a neve. Tessék lehet ezt is lepontozni. :(

2019. nov. 24. 14:52
 28/31 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk a rokonságban van ilyen. Gyerekként lehet zavaró volt nekik, ezt nem tudom, de felnőttkent egyszerre tartották.Családi kajálással tortázással egybekötve. Alapjáraton nehéz összehozni a családot, de ilyenkor jó volt hogy együtt voltunk. Ezen kívül sokszor volt hogy ha tavolabb is esett a szülinap vagy névnap de a család kesőbb tudott összejönni egyszerre ünnepeltuk. Nem volt gond, mert senki nem lett kifelejtve, vagy elhanyagolva.Ha valaki kimaradt volna vagy csak az egyik ünmepeltről szólt volna, akkor persze más a helyzet.
2019. nov. 26. 09:39
 29/31 anonim ***** válasza:
84%
A gyermekeim 3 hét híján 2 év különbséggel születtek. Mindig külön ünnepeltük őket. A névnapjuk 2 hétre van egymástól, elég közel a szülinapokhoz. Ez az időszak a gyerekfelköszöntés-ünneplés időszaka, nagyon élvezzük. Legalább sokszor lehet tortázni!
2019. nov. 27. 21:31
 30/31 anonim ***** válasza:
81%

Nem értem a # 16-ost miért kell így lepontozni. Kétpetéjű ikreknél pl az egyik simán lehet koraszülött. Meg van rá az esély. Ritka esetekben meg egy terhes nő is teherbe tud esni. Így meg ha mindkét gyerek rendes időben születik, akkor is lesz köztük x idö eltérés.

Egyik osztálytársamnak s a kisebb testvérének a szülinapja közt sincs pár hétnél több. (+2 év) Egyszerre ünnepelték míg kisebbek voltak, de 2 tortával, stb. Most rendesen külön. Mi kellene legyen róla a véleményem?

2019. dec. 14. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!