Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért ez a bunkó kell neki?

Miért ez a bunkó kell neki?

Figyelt kérdés
Féltem a tesómat. Egyre nagyobb meggondolatlanságokat csinál,amióta megvan az új pasija. Mondjuk kezdjük ott hogy a pasi is egy katasztrófa, bűnöző, az a tipikus alvilági bunkó paraszt.. Persze a tesómat kb a tenyerén hordozza meg jól kijönnek állitása szerint, de amióta együtt vannak megváltozott. Régen sokat tanult, bejárt az egyetemre. Amióta együtt vannak abbahagyta az egyetemet és egy szórakozóhelyen kezdett el dolgozni, és állítása szerint ő így boldog,a szüleinket is lekoptatja akik szintén nagyon aggódnak érte,mert nem tudunk róla ezeb kívül semmit. Szép, okos lány, bárkit megkaphatna de neki egy bűnöző kell, aki miatt abbahagyta az életét konkrétan, és nem értjük miért. Szerintetek meg lehet valahogy győzni hogy hagyja ott mielőtt bajba keveredik?
2019. okt. 1. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet meggyőzni sajnos.Ez a legrosszabb , hogy nincs beleszólása kívülállónak.Te leszel a legnagyobb ellenség, ha megpróbálod. Ki kell várni, amíg elmúlik a szerelem és maguktól szakítanak. Van úgy hogy 2 évbe telik.
2019. okt. 1. 15:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hiába félted, amíg a rózsaszín ködben lebeg, addig nem fogja(akarja) látni, hogy mibe keverte magát. Talán majd a saját kárán megtanulja, ha lesz még annyi esze.
2019. okt. 1. 15:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Rózsaszín köd effektus, Kérdező. Ilyenkor se nem lát, se nem hall...

Hála az égnek,nekem sose volt ilyen, mindig kimaradtam a rosszból :)))))))))))))

Előbb-utóbb majd észhez tér, belátja hogy néked volt igazad, és otthagyja.

2019. okt. 1. 15:49
 4/6 anonim ***** válasza:
56%
Igen, nagy a szerelem és nem lát tőle. Mondjuk fura, hogy sok fiatal lánynak az ilyen korrupt viselkedés jelenti az alfahímet, aki kell neki, az erős férfit, akire lehet számítani. Máskülönben nem tudom, hogyan képes elnyomni magában az erkölcsi aggodalmaskodást, feltételezem a megismerés pillanatában tudta, hogy bűnöző, gondolom a hapsi luxus kocsival meg pénzzel levette a lábáról stb.
2019. okt. 1. 15:54
 5/6 anonim ***** válasza:
51%

Hát látod #4, ezért van ilyen sok "siránkozó pasi" ezen az oldalon (is). Mert a legtöbb fiatal lánynak ilyen viselkedésű primitív őstulok kell, a normálisakat meg leszarják. Legyen jóképű, legyen pénze, a kedves, tisztességes átlagpasas meg majd jól jön friendzónába, legyen kinek panaszkodni hogy mekkora szemétládák a mai férfiak...

Korcs egy világ.

2019. okt. 1. 15:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Általánosítani nem akartam, de hasonlót én is átéltem, amikor a nekem tetsző lánynál barátzónába és lelki szemetesláda státuszba kerültem, aki meg "elnyerte kegyeit" arról lehetett panaszkodni.
2019. okt. 1. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!