Vagy testvéred van, vagy szerencséd. Igaznak érzitek ezt a mondást?
Figyelt kérdés
2019. szept. 11. 13:43
11/20 anonim válasza:
Szerintem igaz. Mi ketten vagyunk, és én vagyok az idősebb. Hát jó nagy szívás volt, amikor hatéves koromban megszületett:(
Nekem csak egy gyerekem lett, tudatosan.
12/20 Metionin válasza:
Szerintem ez nagyon családfüggő. Van aki olyan személyiség, hogy jobb neki egykeként, van aki szereti ha van testvére. Szülő is van aki normálisan tud bánni több gyerekkel, míg van aki irreális különbségeket tesz köztük. A tesók között is vannak akik megférnek egymás mellett, de ha nagyon eltérő személyiségek, a rokoni kapcsolat nem elég ahhoz hogy jóban legyenek. Az én esetemben igaz, orbitális szívás lett volna mellém még egy gyerek, több szempontból is.
13/20 anonim válasza:
én örülök hogy van testvérem
15/20 anonim válasza:
Nekem van testvérem, és szerencsés vagyok 😊
16/20 anonim válasza:
Jó ismerősök/barátok tudják helyettesíteni a testvért. (Egy olyan közeli ismerősöm segít most nehezebb helyzetben, akinek szintén nincs testvére, mint nekem.) Ő 43/F én 45/N.
Így tényleg szerencsésnek mondhatom magam, hogy most "közelebbi" kapcsolatban vagyunk. (Az ismeretség több, mint húszéves, de csak mostanában "szorosabb".)
17/20 anonim válasza:
Én is örülök és boldog vagyok hogy van két nővérem! 💜
19/20 anonim válasza:
16-os válaszoló vagyok.
Sajnos csak felhőtlennek tűnt ez a viszony. Tévedtem...
De nem fogok túl sokáig keseregni! Van még elég választék a Való Életben!:)
Ui: Privátot NEM kérek!
20/20 anonim válasza:
Nem bár nekünk nem egy az apukánk de amint baj van feljön bennem a védelmező ösztön és ölök érte,most 12 éves ostoba naiv kislány, de pár év mulva okosabb lesz,sosem tudhatom hogy mikor jön el az az idő mikor én szorulok rá plusz mégis csak testvérem Valójában nem írnám le miért tartok olyan sokan sokat hozzá.Anyámat megöltem volna eddig ha nem lenne büntetendő,és nem lenne gyerekem,az apját megintcsak kilőném mint egy kutyát.Okok? Nem mondanám el,elég hogy komoly amivel idegileg tönkre lehet tenni bárkit teljesen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!