Miért ilyen közömbös a testvéri kapcsolatunk?
2 bátyám van, 5 és 9 évvel idősebbek nálam. Jó testvéri kapcsolatunk volt gyerekkorunkban, viszont mikor én kezdtem kamaszodni ők már a saját világukat élték, idősebb tesóm el is költözött más városba.
Nem vesztünk össze, nincs olyan ami miatt fújnánk egymásra, egyszerűen csak nem érdeklődünk a másik iránt mert nincs miért. Kicsit mintha magunknak valók lennénk.’
Viszont rosszul esik hogy ilyen a testvéri kapcsolatunk, mások meg vannak akik elválaszthatatlanok. Nem tudom mit lehetne tenni. Olyan mintha megrekedtünk volna egy bizonyos szinten ahonnan nem tudunk kilépni. Gondolkoztam már családállításon mert azt hallottam hogy a felmenők kihathatnak az utódokra.
Én is így vagyok a bátyámmal, 12 évvel idősebb nálam. Miután elköltözött, nem tartottuk a kapcsolatot, de nincs rossz viszonyunk. Egyszerűen csak éljük az életünket. Ha van nagyobb összejövetel a családban akkor találkozunk, beszélgetünk, jól kijövünk.
Nálunk az egész család ilyen, hogy nem lógunk egymás nyakában, meg nem telefonálunk minden nap órákat. De a viszonyunk jó. Tudom hogy van olyan család akik olyanok, elutaznak 2 napra és bőgnek a skypeon hogy mennyire hiányzik mindenki.... Szerintem meg az a nem normális.
Talán önvédelem is lehet valamiért...?! De ez csak inkább egy halvány tipp.
Ami inkább valószínű: nagyon fáradtnak, "lestrapáltnak" érezhetik magukat a munkájuk, vagy családi kapcsolataik miatt...?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!