Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Batyam ver, mit tegyek? 17-18...

Batyam ver, mit tegyek? 17-18 eves fiuktol velemeny.

Figyelt kérdés
mikor anyammal beszelek, batyam beleszol minden egyes alkalommal, ha fulenek esetleg nem tetszik (akarmi is legyen), en ingerulten raszolok, hogy ha en se szolok bele beszelgetesukbe akkor o se tegye. nos ilyenkor vita indul el egy ilyen aprosag miatt, es mikor anyam megprobalna leallitani, de o flakonokkal dobalgat, es aztan nekem jon, es oklevel batan belemver egyet, kettot, harmat.. majd kinevet hogy milyen kis bena vagyok. (akkor is ezt teszi ha szepen szolok es tok nyugodtan beszelek mindenkivel) mint mindig ilyenkor is en vagyok a hibas anyam szemeben, de na mindegy is
2019. szept. 3. 20:52
 1/6 anonim válasza:
0%
XD
2019. szept. 3. 20:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk egyszer akadj ki es csapj oda neki akkorat hogy teruljon el.Nehogymar bantalmazzon folyamatosan!
2019. szept. 3. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Ha osztonbol nem jon az hogy megvedd magad vagy visszauss akkor hiaba picsogsz itt,mi nem tudunk segiteni. Usd le vagy ha meg feled akkor lokd el,vedd ki az utest,verd meg teis. Ennyi
2019. szept. 3. 21:43
 4/6 anonim válasza:
89%

Vágd telibe

Oda állsz lepattintassz egy állast ha úgy van anyádnak is

Csak tökösen öcskös ;)

2019. szept. 3. 21:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne légy puhány. Ha fiú vagy, csapj oda egy akkorát, hogy beszédüljön a szekrénybe. Ha pedig lány vagy, akkor pofonnal érd el ugyanezt. Ha nem használ a szép szó, és anyád is dilettáns, akkor neked kell kiállnod magadért, erőszakkal. Na meg elköltözni amint biztos lehetőséged adódik.
2019. szept. 3. 23:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Látja,hogy nem mersz visszaütni.Húzzál be neki te is,teljes erőből,hogy terüljön ki.Én azt tenném.
2019. szept. 4. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!