Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek? Nem tudom hogy...

Mit tegyek? Nem tudom hogy mit kezdjek a tesvéremmel?

Figyelt kérdés

Van egy 13 éves fiú testvérem aki a nyáron dolgozott/ dolgozik( saját elhatározás ,senki sem kényszerítette) szóval nrm is a munkával van a baj hanem akikkel dolgozik! Olyan személyel barátkozik aki cigizik és drogozik! Van egy olyan érzésem hogy már a testvérem is próbálkozik! Több jelet is észrevette! Anyukánk dolgozik minden nap és én is dolgozom (Apa meghalt) ,próbálunk mindig figyelni rá de az utóbbi időben több hazugságon is rajtakaptuk és többször is elszökött már nem tudom hogy mivrl tudnám rávenni hogy az nm helyes amit csinál ... Reménytelen vagyok ,kérlek segítsetek

18/lány

2019. aug. 20. 09:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Akárhogyan is, de vegyétek ki abból a közegből!
2019. aug. 20. 10:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem jókedvében dolgozik gyerekként. Egyébként bárki is alkalmazza, bűncselekményt követ el. Amúgy nem csodálkozom rajta, apja nincs, az anyjának nincs rá ideje, senki nem törődik vele igazából. Felnéz azokra, akikkel barátkozik, úgy érzi elfogadják, érdeklődnek iránta. A cigi meg a drog nem jó dolgok, de ezeket nem fogja ennyi idősen megérteni, főleg akkor, ha már próbálta, és tetszett neki. Törődés, sok beszélgetés, őszinte érdeklődés, ezek talán segítenek a helyes útra terelni. De lehet, hogy már késő.
2019. aug. 20. 10:33
 3/7 anonim válasza:
ha ezekkel probálkozol, nem fog sikerülni. az isten szeremére 13 eves mond meg neki hogy nem dolgozhat, és kész
2019. aug. 27. 18:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Már nem dolgozik de néha néha még mindig rajta kapjuk hogy ott volt közben nekünk nem ezt mondta! Most ott tartunk hogy sehová nem mehet de olyan hisztiket kivág hogy az tűrhetetlen! Szerintetek egy pszichológus segíthet?
2019. aug. 28. 08:11
 5/7 A kérdező kommentje:
2-es de pont hogy mi sosem akartuk hogy dolgozzon! Eddig is mindent megkapott amire szüksége volt! Ő akart minden áron dolgozni a nyáron! És hát mi nagy nehezen belementünk!
2019. aug. 28. 08:15
 6/7 anonim válasza:

hát hamarosan itt az iskola, akkor talán már nem fogja csinálni. Iskola után egyböl hazamenjen! A pszichologus csak sablon dubmát fog nyomni. ez neked nem jo stbstb.

Neked kell veled beszélni, le kell ülni vele, és nem kiabálni!! hanem beszélgetni.

2019. aug. 30. 01:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Beszélgettem vele nem is egyszer ,de folyamatosan a szemembe hazudik! Volt hogy olyanra kérdeztem rá amire egyébként tudtam a választ (persze ő nm tudta hogy tudom) és hazudott! Szóval már nem tudom ..
2019. aug. 30. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!